Irina Columbeanu s-a transformat într-o adevărată domnișoară. În vârstă de 16 ani, aceasta are permis, conduce un bolid de lux și trăiește pe picior mare în America

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, trăiește pe picior mare în America. La doar 16 ani, adolescenta care în urmă cu cinci ani a părăsit România pentru că tatăl său nu își mai permitea să o țină în puf, are permis și conduce un bolid de lux.

15 iun. 2023, 13:51
Irina Columbeanu s-a transformat într-o adevărată domnișoară. În vârstă de 16 ani, aceasta are permis, conduce un bolid de lux și trăiește pe picior mare în America
Irina Columbeanu s-a transformat într-o adevărată domnișoară

Irina Columbeanu s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Irina Columbeanu este de nerecunoscut, fiica fostului milionar Irinel Columbeanu s-a transformat într-o adevărată domnișoară și face furori în SUA, acolo unde locuiește de câțiva ani buni alături de mama sa și de Mr. Pink, afaceristul chinez care le-a schimbat viața.

Citește și Irinel Columbeanu a plecat să o viziteze pe Irinuca în SUA. Fostul afacerist nu și-ar fi permis biletul de avion, acesta fiind plătit de altcineva

Irina Columbeanu s-a transformat într-o adevărată domnișoară

În timp ce tatăl său, Irinel Columbeanu, a pierdut întreaga avere și a ajuns la sapă de lemn, Irina Columbeanu trăiește pe picior mare în America, unde la doar 16 ani a obținut permisul de conducere și deține un bolid de lux cu care își conduce colegele la școală.

„Irina e elevă în clasa a zecea de liceu. A împlinit 16 ani, în ianuarie. Și-a luat și ea o mașină, cu benzină, Mercedes. Șofează cu mare plăcere. Își conduce și colegele la liceu, le mai plimbă acolo cu mașina. Nu-i țin socoteala asupra banilor. Nu eu i-am cumpărat-o. Sunt la aeroport. Mă pregătesc de îmbarcarea spre America. Mă voi întoarce în țară peste o săptămână, pe 20 iunie”, a declarat Irinel Columbeanu, înainte să plece la fiica sa în SUA.

Zilele trecute, fostul afacerist a plecat în SUA pentru a-și vizita fiica, după cinci ani în care nu s-au văzut deloc. Irinel Columbeanu este falimentat, după ce a risipit o avere ce se estima la 60 de milioane de dolari în anii 2000, iar acum nu și-ar fi permis nici să cumpere biletul de avion, care ar fi fost plătit de actualul soț al Monicăi Gabor, Mr. Pink, afaceristul chinez din SUA.

Irinel și-ar fi refăcut și el viața, cunoscând-o pe noua lui parteneră, Ani, în timpul unei vacanțe în Deltă.

Despre noua iubită, Irinel are numai cuvinte de laudă, însă, ea nu dorește să dea amănunte din viața sa.

„A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă. Ea nu dorește, însă, să dea amănunte din viața sa. Mi-a atras atenția, încă, de când am văzut-o prima oară. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am”, a mai spus el.

Citește și Irina Columbeanu, apariție desprinsă din poveşti la Gala Premiilor Dolphin! Adolescenta, recompensată pentru implicarea în activităţi caritabile