Irina Cristescu a obţinut custodia fetiţei pe care o are cu milionarul Hector Bitar de la Pena. Decizia este definitivă

Victorie împotriva milionarului mexican Hector Bitar de la Pena. Copilul acestuia rămâne în România, după ce Curtea de Apel București l-a încredințat mamei, Irina Cristescu. Decizia este definitivă.

19 iul. 2016, 14:00
Irina Cristescu a obţinut custodia fetiţei pe care o are cu milionarul Hector Bitar de la Pena. Decizia este definitivă

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis ca Alessia, fetita cuplului Irina Cristescu – Hector Bitar de la Pena, sa ramana in custodia mamei. Decizia este definitiva si a fost luata saptamana trecuta, potrivit România TV.

Initial, magistratii au decis ca fata sa ramana in Romania, insa arhitectul Hector Bitar de la Pena a depus o contestatie in anulare la acea decizie. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au considerat ca exceptia depusa de arhitectul mexican este una neintemeiata, asa ca fetita va ramane in Romania, alaturi de mama sa.

Povetea incepe in 2011, cand Irina Cristescu a mers in Mexic, unde l-a intalnit pe arhitectul Hector Bitar. S-au casatorit si au facut si un copil, insa, ulterior, acesta ar fi devenit violent. La un moment dat, romanca a citit un mesaj in telefonul sotului, in care acesta discuta cu un criminal despre rapirea fetitei si uciderea mamei. Acela a fost momentul in care Irina Cristescu a decis sa revina in România, luand si fetita cu ea. Mexicanul a acuzat-o de rapire si a inceput procesul.

Arhitectul Hector Bitar de la Pena este nepotul magnatului mexican Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume.