Irina Deaconescu a probat rochia de mireasă: „Nu cred că puteți înțelegeți ce emoții am în secunda asta”. Infleunceriţa şi Cristi Manea se pregătesc de nuntă

Irina Deaconescu a probat rochia de mireasă. Influenceriţa se pregătește intens pentru nunta ei și a făcut ultimele pregătiri, inclusiv ţinuta pe care o va purta în ziua cea mare. Însoțită de femeile importante din viața sa, a dorit să obțină părerea lor cu privire la alegerea rochiei.

18 mai 2023, 20:17
Irina Deaconescu a probat rochia de mireasă: „Nu cred că puteți înțelegeți ce emoții am în secunda asta”. Infleunceriţa şi Cristi Manea se pregătesc de nuntă
Irina Deaconescu a probat rochia de mireasă

Irina Deaconescu a probat rochia de mireasă. Influenceriţa și Cristi Manea se pregătesc pentru momentul mare şi anume cununia religiaosă şi petrecerea de nuntă.

Blondina a împărtășit emoțiile sale și nerăbdarea de a trăi evenimentul. La proba rochiei de mireasă au fost alături mama sa, Camelia, fiica sa cea mare, Victoria, și una dintre nașe. Cealaltă nașă a participat prin intermediul unui apel video, deoarece nu a putut fi prezentă fizic.

Citeşte şi: Irina Deaconescu, soția fotbalistului Cristian Manea, rupe tăcerea. Diagnosticul pe care i l-au pus medicii

Irina Deaconescu a probat rochia de mireasă

Nu cred că puteți înțelegeți ce emoții am în secunda asta, merg la proba finală pentru rochia de mireasă, și-mi sare inima din piept. Vine cu mine mami, Vicky, Mira, una dintre cele două nașe și cealaltă nașă o să fie pe FaceTime, fiindcă nu poate să ajungă. Am foarte mari emoții. Nu am cum să vă arăt rochia, dar posibil să vă arăt reacția lor când o să mă vadă o să filmez. Țineți-mi pumnii”, a spus Irina Deaconescu, pe pagina sa de Instagram.

Chiar dacă data exactă a evenimentului nu a fost anunțată, Irina Deaconescu intenționează să documenteze pregătirile și desfășurarea nunții prin videoclipuri pe rețelele de socializare pentru a le împărtăși fanilor săi bucuria și emoțiile din ziua cea mare.

Nu vă gândiți că o să fie ceva complicat, dar detaliile alea mici contează. Îmi doresc să fie totul pe placul meu. Am așa o energie. Nu cred că înțelegeți. Nu-mi vine să cred că urmează nunta mea și e mai repede decât vă așteptați, dar asta o să vedeți pe YouTube, că o să fac niște vlogguri de tip documentar, ca să vedeți cum se desfășoară totul”, a mai spus influencerița, în mediul online.