Irina Deaconescu, soția fotbalistului Cristian Manea, rupe tăcerea. Diagnosticul pe care i l-au pus medicii

Irina Deaconescu, soția fotbalistului Cristian Manea, se confruntă cu probleme de sănătate. Influencerița a fost diagnosticată cu o afecțiune autoimună.

25 apr. 2023, 16:49
Irina Deaconescu, soția fotbalistului Cristian Manea, rupe tăcerea. Diagnosticul pe care i l-au pus medicii

Irina Deaconescu a devenit în ultimii ani una dintre cele mai populare influencerițe din România. A devenit cunoscută datorită contentului pe care-l postează pe rețelele sociale. În ultima perioadă s-a confruntat cu probleme de sănătate și le-a dezvăluit și urmăritorilor săi despre ce e vorba.

Irina Deaconescu a spus că a fost la dermatolog și a fost diagnosticată cu alopecie, iar în momentul de față urmează un tratament care constă în administrarea de către medic a unor injecții cu vitamine și cortizon. Principalul motiv pentru care a apelat la ajutor din partea medicilor a fost că în anumite zone ale capului părul său încetase să mai crească.

Citește și Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit în secret! Nimeni nu a știut că vor face acest pas

’’Vreau să știu cine își mai aduce aminte de chelia mea? Am o chelie aici în vârful capului, pare că a mai crescut păr pe lângă, pentru că am luat tot felul de chestii și eu am crezut la un moment dat că a dispărut complet, însă pare că nu a dispărut și încă era acolo. Am fost la dermatolog la consulație. (…) Ce credeți voi că era de fapt? Alopecie. Mi-a făcut doamna doctor injecții cu cortizon, iar acum așteptăm să mai crească părul, iar aici, pentru că îmi țin părul prins și mi se tot rup firele de păr mi s-a rărit partea asta unde este cărarea și mi-a injectat doamna doctor vitamine.

Dacă vedeți că aveți vreo chelie sau ceva, pentru că eu nu am crezut că este alopecie, dar de fapt asta era, mergeți la dermatolog, pentru că este foarte important și există rezolvări. Am înțeles că e ceva autoimun, nu știu să vă explic, corpul meu atacă firele de păr, nu e cel mai bun lucru, dar există rezolvări, câteva injecții pe care nu le-am simțit’’, a dezvăluit Irina Deaconescu într-un videoclip publicat pe contul său de Instagram.

Irina Deaconescu a spus că, pe lângă problema pentru care a primit un diagnostic, influencerița a ales să meargă la dermatolog și pentru un control al alunițelor.

Citește și Vloggerița Irina Deaconescu a născut. Iubita fotbalistului Cristi Manea a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță

’’Am mers cu mai multe probleme, pentru că am zis că dacă tot merg să-mi rezolv toate problemele. Am vrut neapărat ca doamna doctor să se uite la toate alunițele mele și s-a uitat. Am găsit câteva pe care trebuie să le ținem sub observație. O să mai merg peste 3 luni să vedem cum evoluează, iar dacă evoluează unele ar trebui scoase. Am vreo două care nu ne îngrijorează’’, a transmis Irina Deaconescu.