Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit în secret! Nimeni nu a știut că vor face acest pas

Irina Deaconescu și Cristi Manea au spus „Da!”. Cei doi s-au căsătorit în mare discreție, pentru că nici măcar mama influenceriței nu a știut nimic despre aceste eveniment.

18 oct. 2022, 23:33

Vestea că Irina Deaconescu și Cristi Manea și-au oficializat relația în mare secret a fost adusă chiar de aceștia în cadrul unui eveniment. Vlăduța Lupău a postat pe InstaStory imagini emoționante cu cei doi.

Irina Deaconescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fotbalist, iar acum au făcut marele pas din viața de cuplu. S-au căsătorit în secret, departe de ochii lumii și au dezvăluit totul  chiar marți seara.

Chiar dacă sunt foarte activi pe rețelele de socializare, nu au dezvăluit nimic fanilor despre căsătorie. Ei au pregătit un videoclip unde au arătat și momentul în care au spus „Da!”. La cununie au fost prezente doar fetițele celor doi și încă o persoană, pentru că nici mama influenceriței nu a știut de acest eveniment, chiar dacă locuiesc în aceeași casă.

Citește și: Mircea Badea, exasperat. Reacția pamfletarului, după ce Delia Matache a anunțat că nu vrea copii

Irina Deaconescu și Cristi Manea au o familie de invidiat

S-au iubit din prima clipă în care s-au văzut, iar acum trăiesc o poveste de iubire ca-n filme și se bucură de o familie frumoasă și împlinită alături de cele doă fetițe pe care le au împreună, Victoria și Venus.

Irina este foarte cunoscută pe rețelel de socializare și are fani în toată țara. Ea le povestește urmăritorilor ei fiecare aspect imoportant din viața sa, dar nu a fost cazul și de data aceasta.

Cei doi nu au vorbit niciodată în mod public despre căsătoria lor.

Citește și: Vloggerița Irina Deaconescu a născut. Iubita fotbalistului Cristi Manea a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță