Irina Deaconescu este însărcinată la 22 de ani, fotbalistul Cristi Manea va fi tătic: „O să creştem împreună”

Irina Deaconescu este însărcinată pentru prima dată, iar fotbalistul Cristi Manea va fi tătic. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, pentru că celebra vloggeriță a ales să țină sarcina ascunsă până acum.

RomaniaTV.net
23 iul. 2020, 10:34

Irina Deaconescu este însărcinată pentru prima dată și urmează să devină mămică la doar 22 de ani. Vestea a venit când toată lumea se aștepta mai puțin, iar felicitările au curs continuu pe Instagramul ei. ‘1+1=3’, a scris viitoarea mămică pe una dintre rețelele de socializare.

Deși este destul de tânără, responsabilitatea de a avea un copil nu o mai sperie, mai ales că iubitul ei, fotbalistul Cristi Manea, îi este alături în toată această perioadă. ‘Dintotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă tânără si se pare că s-a întâmplat mai repede decât mă așteptam. Sunt de părere că nimeni nu este pregătit pentru provocările care vin la pachet cu viața de părinte, indiferent de vârstă. Totul se învață pe parcurs. Am anumite frici, dar sunt sigură că viața mea o să se schimbe în bine. O să creștem frumos împreună.’, a declarat Irina Deaconescu pentru elle.ro.

Irina Deaconescu, detalii despre starea lui Cristi Manea, internat din cauza infecţiei cu COVID-19. „Toată lumea e îngrijorată!”

„Acum sunt în trimestrul al doilea și stările de greață au dispărut, însă au apărut schimbările fizice. Șoldurile s-au lățit, burtica a crescut, vergeturile și-au făcut apariția, picioarele sunt din ce în ce mai butucănoase și grele. Încerc să nu mă panichez, chiar dacă nu mă mai încape nimic (nici măcar hainele iubitului meu, de care am tot profitat în ultima perioadă), vreau doar să mă bucur de aceste schimbări, pentru că știu că în câteva luni corpul meu o să revină la normal”, a mai spus Cristina pentru Elle.