Irina Deaconescu și Cristi Manea au făcut nuntă într-un decor de poveste. Cei doi s-au căstorit religios, pe plajă

Cristi Manea și Irina Deaconescu s-au căsătorit religios, iar petrecerea a avut loc într-un decor superb, pe plajă.

04 iun. 2023, 11:46

Cristi Manea, fotbalist la CFR Cluj, și Irina Deaconescu, un cunoscut influencer, s-au căsătorit religios săptămâna trecută, alături fiindu-le persoane apropiate lor. Ieri, cei doi au organizat o ceremonie emoționantă la malul mării, urmată de o petrecere la un restaurant de pe plajă.

Irina a purtat o rochie albă, mulată, cu trenă, având umerii goi, dar cu mâneci lungi.

Citește și: Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit în secret! Nimeni nu a știut că vor face acest pas

„Acest loc este rezervat în memoria celor care ar fi aici dacă raiul nu ar fi fost atât de departe”, a fost mesajul de pe fiecare scaun așezat special pentru persoanele care nu mai sunt printre noi, și anume, tații mirilor.

„Îmi pare rău ca nu ai apucat sa trăiești fizic tot ce mi se întâmpla acum dar sunt sigur ca sufletul tău rade in colțul gurii pentru ca tu când ai plecat a fost doar începutul. Îmi e dor sa te întreb: tati ți-a plăcut cum am jucat? Chiar dacă nu îmi convenea ce auzeam de la tine, mi as dori sa ma mai cerți măcar odată!

Știu ca atunci când îmi e mai greu ești lângă mine și îmi dai o mâna de ajutor pentru ca, chiar simt asta! Tati, îți mulțumesc ca m-ai crescut frumos și mi ai oferit tot, am văzut cum tu și mami v-ați vândut verighetele sa îmi luați o pereche de ghete pentru ca alunecăm in cele vechi. Încerc sa fac tot ce mi-ai zis!

Nu o sa ma mulțumesc niciodată cu ce am, încerc sa fiu mai bun pe zi ce trece. Dacă erai acum aici sigur erai extrem de fericit, dar nu-mi arătai asta, pentru ca tu nu voiai sa ma mulțumesc cu puțin și sa vreau mai mult. Am înțeles foarte bine asta! Sper ca ești mândru de Kiki al tău TATI!”, spunea Cristi Manea, într-o postare, publicată acum câțiva ani.

Citește și: Irina Deaconescu a probat rochia de mireasă: „Nu cred că puteți înțelegeți ce emoții am în secunda asta”. Infleunceriţa şi Cristi Manea se pregătesc de nuntă

Cununia civilă a avut loc în mare secret, în toamna anului trecut,alături de ei fiind fetițele lor. Au anunțat că s-au căsătorit la petrecerea de botez amezinei lor, Venus, și aniversarea zilei de naștere a Victoriei, printr-un videoclip.

Nici mama Irinei nu a știut că fiica ei a făcut pasul cel mare alături de Cristi Manea. Lumea i-a felicitat și au rămas uimiți de lucrul pe care l-au făcut.