Irina Fodor, în mare pericol în timpul filmărilor pentru America Express: „Au venit federalii, cu arme, au înconjurat zona”

Irina Fodor a fost la un pas de a fi răpită în timpul filmărilor pentru emisiunea America Express - Drumul Aurului.

19 mart. 2023, 22:22
Irina Fodor, în mare pericol în timpul filmărilor pentru America Express: „Au venit federalii, cu arme, au înconjurat zona”
Irina Fodor, în pericol la America Express

Emisiunea America Express e aproape de final, iar filmările pentru nou sezon au fost deja stabilite. Producătorii showului, Mona Segall și Robert Lionte, au declarat, la podcastul lui Mihai Morar, unde va avea loc noul sezon. Filmările vor începe chiar anul acesta, potrivit viva.ro.

„Următorul sezon va fi tot America Express”, a declarat Mona Segall. „Noi îți spunem țările, dar vezi tu mai departe”, a continuat Robert Lionte.

„S-ar putea să se schimbe”, continuă Mona.

„Columbia, sudul Columbiei. Nu e mai safe. Bolivia, Medelin, Ecuador și Argentina”, a dezvăluit Răzvan Lionte.

Citește și: Puya, atacat în plină stradă, la America Express: „Mi-a dat o palmă pe umăr!” VIDEO

Irina Fodor, în pericol la America Express

Producătorii au dezvălui că prezentatoare showlui, Irina Fodor, a fost în pericol în timpul filmărilor.

„În mașina Irinei era cineva de la securitate înarmat și acea persoană, acel bodyguard al Irinei, ne-a spus: În momentul ăsta intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați de aici!

Citește și: Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la America Express: „Am crezut că rămân mort acolo”

El văzuse pe cineva care făcea poze fetelor din echipă și Irinei pe ascuns. A spus că e zona din care se răpesc cele mai multe fete. Erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruți. Au venit federalii, cu arme, au înconjurat zona”, a declarat Mona Segall.