Irina Loghin a ajuns pe mâna medicilor cu doar două zile înainte de botezul nepoatei. A fost operată de urgență. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta

Irina Loghin a fost prezentă, zilele trecute, la botezul nepoatei sale. A fost unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei.

22 feb. 2023, 13:43
Irina Loghin a ajuns pe mâna medicilor cu doar două zile înainte de botezul nepoatei. A fost operată de urgență. Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta

A fost înconjurată de familie și de toți cei dragi, însă nu mulți știu că Irina Loghin a avut parte de o experiență dificilă cu două zile înainte de eveniment. A suferit o operație pe coloană.

A așteptat botezul nepoatei cu mari emoții și s-a implicat foarte mult în organizarea lui. A vurt ca totul să fie ca la carte, dar cu puțin timp înainte de petrecere Irina Loghin a suferit o intervenție chirurgicală pe coloană.

Citește și Irina Loghin, în doliu. S-a stins din viaţă chiar la început de an

„A avut o operație de hernie de disc, a avut dureri dar adrenalina a făcut-o să nu simtă nimic și să stea cu noi până târziu în noapte, având interdicția de a sta mult timp într-o singură poziție. A fost într-o formă extraordinară, a susținut și un recital. Operația a reușit, se simte din ce în ce mai bine”, au declarat Alina și Romeo pentru Starpopular.ro.

Cum a fost la evenimentul important din familia Irinei Loghin

A fost un eveniment foarte reușit. Alina și Romeo Negoiașa, nașii fetiței, s-au ocupat ca totul să iasă perfect. De 20 de ani, familia Irinei Loghin are o frumoasă relație de prietenie cu cei doi membri ai trupei Alesis, iar așa a venit ulterior și propunerea de a le deveni nași Irinucăi și lui Bogdan, fiica și ginerele cântăreței. Acum, cei doi au botezat-o și pe prima nepoțică a cântăreței, micuța Ana Alexandra.

Citește și Irina Loghin împlinește 84 de ani! Dezvăluiri emoționante despre problema cu care se confruntă cântăreața: „Trebuie să fiu tare, să nu cad în melancolie”

„Faptul că această prințesă a venit pe lume a fost o mare bucurie! Pentru doamna Irina Loghin vă dați seama că este o bucurie imensă. Nu am văzut-o niciodată atât de emoționată. Emoțiile au fost când au scufundat-o în cristelniță dar și când a cântat corul de clerici pe care l-am adus ca surpriză, la biserică. Câteva persoane au plâns de bucurie, de emoție, în timpul slujbei”, au declarat Romeo și Alina.