Irina Loghin împlinește 84 de ani! Dezvăluiri emoționante despre problema cu care se confruntă cântăreața: „Trebuie să fiu tare, să nu cad în melancolie”

Irina Loghin împlinește astăzi venerabila de 84 de ani, însă regina folclorului românesc nu are chiar aniversarea la care spera. Aceasta este pusă la pat de problema medicală cu care se confruntă.

19 feb. 2023, 14:04
Irina Loghin împlinește 84 de ani! Dezvăluiri emoționante despre problema cu care se confruntă cântăreața: „Trebuie să fiu tare, să nu cad în melancolie”

Regina muzicii populare, Irina Loghin, împlinește astăzi onorabila vârstă de 84 de ani. Aceasta a făcut dezvăluiri emoționante legate de cât de grea a fosr recuperarea în urma operației suferite recent. Cântăreața, care are o istorie de peste 60 de ani pe scena muzicală, traversează o perioadă extrem de dificilă, în special din punct de vedere medical. Aceasta a fost operată recent de hernie de disc, iar acum este în perioada de recuperare, care este pesemne foarte complicată.

Citește și: Irina Loghin, în doliu. S-a stins din viaţă chiar la început de an

Artista le-a povestit jurnaliștilor de la Fanatik în ce constă recuperarea prin care trebuie să treacă și care este lucrul care îi lipsește cel mai tare în această perioadă. Aceasta a mărturisit că cel mai mult tânjește după plimbări, deoarce operația la care a fost supusă a obligat-o să se miște cu mult mai puțin decât și-ar fi dorit. Din cauza perfuziilor, interpreta a fost nevoită să își petreacă mai multe zile la pat. Aceasta a mai povestit că viața a binecuvântat-o cu tot ce și-a putut dori, iar acum tot ce speră este să își păstreze sănătatea.

„Nu mi-aș putea dori altceva decât sănătate, pentru mine cât și pentru toată familia mea, mai ales prin ce am trecut recent. Dumnezeu e mare și a avut grijă de mine că am trecut cu bine de acest necaz. Vreau să îmi recapăt pe deplin puterile să îmi fac plimbările mele, pentru că eu nu sunt o persoană care să stea în casă”, a declarat Irina Loghin.

Irina Loghin împlinește 84 de ani

Artista a mai mărturisit că nu a făcut ceva în mod special pentru a ajunge la această vârstă. Irina Loghin spune că singurul lucru notabil este că a știut să ferească de stările triste. Ea spune că s-a înconjurat mereu de oameni care au inspirat-o.

„Fiecare om este cum simte, cum îl țin puterile, nu știu dacă am descoperit eu secretul longevității. Trebuie să fiu tare, să nu cad în melancolie. Eu sunt o persoană care se bucură când poate ajuta pe cineva, e important să știi că poți ajuta pe cineva, că ești acolo pentru acel om. Așa ceva nu se spune, dar nu există mai mare satisfacție decât aceea de a ajuta un om, chiar și cu o vorbă, cu un gând bun”, ne-a mai spus Irina Loghin.

Despre operația pe care a suferit-o spune că a fost una ușoară, însă înaine de intervenție durerile de coloană erau groaznice.

„Au trecut doar 11 zile de la operație, îmi pare rău doar că m-a oprit din drumurile mele. Eu eram programată marțea trecută la operație, dar lucrurile s-au schimbat un pic. Nu a fost o operație complicată, însă eu nu sunt obișnuită cu operațiile. Durerile de coloană sunt, însă, destul de dureroase. Mi-am găsit puterile măcar să fiu la botezul nepoatei mele. Aveam doar două zile de când m-am operat”, a adăugat cântăreața.

Pentru a se recupera, artista trebuie să stea foarte mult la pat și să evite orice tip de efort.

„Recuperarea e recuperarea statului la pat (n.r.: râde). Nu pot să fac altceva decât să mă mișc prin casă. Mă mai mișc, dar mai puțin. Am mai ieșit și pe afară, dar așa, mai rigid, mai strict. Nu-mi mai permit să fac așa plimbări dese, câte 10 kilometri cum făceam altădată sau să alerg cum făceam mai demult. Recuperarea adevărată vine cam la două săptămâni după operația de hernie de disc. Cu medicamentele am terminat. Perfuziile astea te așază la pat, iar eu nu mai aveam răbdare. Asta a fost cea mai grea parte”, a declarat Irina Loghin.

Citește și: Irina Loghin a intrat în Noul An cu cea mai mare bucurie. A devenit bunică pentru prima dată la 83 de ani: „Am uitat de toate necazurile și relele. Merg zilnic să o văd”