Irina Loghin a făcut comoţie în parc. Fiul ei povesteşte cum s-a întâmplat

Cântăreaţa de muzică populară alerga în parcul Herăstrău, alături de fiul său, atunci când a suferit o leziune cerebrală.

RomaniaTV.net
18 mai 2012, 14:07
Irina Loghin a făcut comoţie în parc. Fiul ei povesteşte cum s-a întâmplat

Ciprian Loghin, fiul artistei de muzică populară, a povestit în exclusivitate pentru cancan.ro ce i s-a întâmplat mamei sale în urmă cu două seri.

Când a făcut comoţia cerebrală, Irina Loghin se afla în parcul Herăstrău, cu Ciprian. „Mă aflam cu mama în parc, în Herestrău, alaltăieri seara (n.red. – miercuri). La un moment dat, a avut o stare de ameţeală. S-a speriat, iar eu am dus-o imediat la spital, unde medicii i-au făcut un RMN şi au spus că are un vas de sânge spart. Nu a fost ceva mai grav de atât. Îi crescuse şi tensiunea”, a povestit Ciprian Loghin.

Potrivit publicaţiei, Ciprian este optimist în ceea ce priveşte starea de sănătate a mamei sale, iar potrivit medicilor artista ar putea fi externată chiar mâine, sâmbătă sau dacă nu, în zilele următoare.

Irina Loghin este îngrijită de 12 ani de un medic de la Spitalul Militar, a mai spus Ciprian, adăugând că mama lui va trebui să ţină regim o perioadă de timp, să se odihnească şi să nu se enerveze.