Saveta Bogdan, reacție virulentă după ce Irina Loghin a fost înjosită și alungată de pe scenă, chiar de prezentatoarea evenimentului: „Poate o voi întâlni în viața mea și voi avea o discuție cu ea”

Saveta Bogdan a vorbit despre situația jenantă în care a fost pusă colega ei de breaslă, Irina Loghin, după ce a fost dată jos de pe scenă de prezentatoarea evenimentului la care era prezentă.

07 nov. 2023, 10:35
Saveta Bogdan, reacție virulentă după ce Irina Loghin a fost înjosită și alungată de pe scenă, chiar de prezentatoarea evenimentului: „Poate o voi întâlni în viața mea și voi avea o discuție cu ea”
Saveta Bogdan, despre scandalul în care a fost implicată colega ei de breaslă, Irina Loghin

Saveta Bogdan s-a declarat șocată de ceea ce i s-a întâmplat colegei sale de breaslă, Irina Loghin, zilele trecute. Aceasta a vorbit despre gafa pe care prezentatoarea evenimentului a făcut-o față de una dintre comorile folclorului românesc.

Zilele trecute, Irina Loghin a trecut printr-o experiență care i-a șocat pe mulți artiști și nu numai. În timp ce se afla pe scenă, artista a fost întreruptă de prezentatoarea evenimentului pentru a putea intorduce o trupă de tineri care urmau să danseze.

Citește și: Elena Merișoreanu a explodat! Cum a intervenit în scandalul în care e implicată Irina Loghin: „O luam de gât și o dădeam afară”

Saveta Bogdan a aflat și ea de incident și a oferit o declarație despre ce s-a întâmplat. Ea a menționat este foarte urât gestul făcut de prezentatoare, ba chiar a spus că ar vrea să o întâlnească și să discute cu ea.

„Nu știu ce s-a întâmplat pe scenă, dar urât din partea prezentatoarei. Poate o voi întâlni în viața mea și voi avea o discuție cu ea. Nu așa se face! Noi, cântăreții, dacă avem un angajament, trebuie să respectăm ora.

Dacă mi-a zis o oră, o oră trebuie să cânt. Dacă mi-a zis 40 de minute, 40 de minute cânt. Ea, probabil, fiind mai cu capul pe umeri, știa că trebuia să cânte cât a zis primarul. Și atunci nu trebuia să se bage, ca prezentatoare, să dea o cântăreață jos de pe scenă. A greșit foarte mult”, a declarat cântăreața, pentru playtech.ro.

Saveta Bogdan spune despre Irina Loghin că este la un alt nivel și este una dintre cele mai apreciate artiste, atât în țară, cât și în străinătate. Cântăreața a dezvăluit că la multe evenimente i s-a cerut să cânte melodii de-ale colegei sale.

„Irina Loghin este o mare cântăreață nu numai a noastră, a României, ci și a tuturor țărilor. Pe folclor e cea mai tare. De ce? Uite, și acum eu cânt în restaurant. Mi-a cerut lumea să cânt piese ale Irinei Loghin. I-am cântat. (…) Sunt cântăreți vârstnici cu care trebuie să ne lăudăm. Irina Loghin este o mare cântăreață. Plânge, urlă lumea după ea!”, a mai declarat Saveta Bogdan.

Citește și: Irina Loghin, foc şi pară după ce a fost dată afară de pe scenă: „Cucoana aia era pusă pe rele. Voia să mă bage ultima”

Saveta Bogdan se iubește cu un avocat

La începutul verii, Saveta Bogdan anunța despărțirea de cel care îi furase inima, dar care s-ar fi arătat nemulțumit de decizia artistei de a se muta temporar în America. Timp de câteva luni, aceasta a locuit la fiica ei, stabilită de mulți ani peste Ocean. Apoi, a început o relație la distanță cu un avocat, dar spune că nu are de când să se mărite a treia oară. Spune că noul iubit o răsfață și îi dăruiește buchete uriașe de trandafiri, dar nu se simte pregătitiă să-și asume toate obligațiile unei relații, la 77 de ani.

Arista petrece mult timp în lipsa noului partener, pentru că bărbatul călătorește mult în străinătate, din cauza meseriei.

„Cu dragostea stăm așa și așa! Am o combinație cu un avocat, dar el e la distanță! Totul este la distanță! Este mai răruț și mai drăguț! E mai bine! Îmi aduce câte 50 de trandafiri, așa că este bine! El a plecat în Maldive, eu am plecat în America, îți dai seama ce întâlnire a fost! El stă și în București, dar este avocat, are procese mereu, pleacă și în străinătate, dar și în România, peste tot! O relație mai la distanță, este mai bine! Nu mă mai mărit la vârsta aceasta, am înnebunit? Fără măritiș, nu ne mai trebuie! Averi nu avem, dar și dacă avem, la ce ne folosește?”, a spus artista pentru ego.ro.