Irina Loghin, ‘prinsă în fapt’ la 84 de ani. Unde a fost fotografiată celebra cântăreață de muzică populară

Irina Loghin, 'prinsă în fapt' la 84 de ani. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară și chiar dacă se află la o vârstă venerabilă, artista are în continuare mare grijă de aspectul său fizic. Este foarte atentă la ceea ce mănâncă, face sport, însă vizitează și cabinetul medicului estetician.

07 sept. 2023, 14:12
Irina Loghin, ‘prinsă în fapt’ la 84 de ani. Unde a fost fotografiată celebra cântăreață de muzică populară
Irina Loghin, 'prinsă în fapt' la 84 de ani.

Irina Loghin, ‘prinsă în fapt’ la 84 de ani. Cântăreața a fost dintotdeauna preocupată de felul în care arată, povestind deseori despre secretele ei de frumusețe. Ba mai mult, este viral un material video care circulă pe Youtube, material în care artista exemplifică punctual pașii pentru a-și păstra prospețimea tenului.

Citește și: Planta care o ajută pe Irina Loghin să doarmă noaptea: „Fac o pernă din pânză de bumbac și am un somn liniștitor”

Irina Loghin, ‘prinsă în fapt’ la 84 de ani

Ei bine, se pare că Irina Loghin este în pas cu moda, nu mai este adepta tehnicilor naturale de întreținere, ci apelează la specialiști. Recent, artista a fost fotografiată de paparazzii Mediaflux.ro, în timp ce ieșea dintr-o clinică de medicină estetică din București.

Cântăreața de muzică populară a purtat o rochie albastră, lungă și vaporoasă, fiind, ca de obicei, o apariție extrem de elegantă. După ședința de înfrumusețare, doamna muzicii populare a făcut o plimbare pe jos, fiind activitatea preferată a vedetei.

Dieta la care apelează Irina Loghin de ani de zile

Irina Loghin e vegetariană și crede că mersul pe jos e cel mai benefic. „Asta făceam acasă, dar când mergeam în turneele noastre în zona de nord a Moldovei, două ore până la spectacol, eu o tăiam prin comunele de pe acolo. Mă plimbam o oră, o oră și jumătate, după aceea mă întorceam la sală.

Deci, mișcarea este cea mai sfântă. Este de 100 de ori mai bună decât medicamentele. Normal că trebuie să iei medicamentele care îți sunt recomandate de doctor, dar, ca sănătate, mișcarea. Nu sta acasă să anchilozezi. Eu am ajuns la o vârstă când au obosit și cartilajele și toate, dar chiar cu dureri, plec așa, suport durerea, câteodată destul de mare”, a mai spus ea.