Planta care o ajută pe Irina Loghin să doarmă noaptea: „Fac o pernă din pânză de bumbac și am un somn liniștitor”

Planta care o ajută pe Irina Loghin să doarmă noaptea. În vârstă de 84 de ani, cântăreața de muzică populară este o persoană activă și nu a renunțat la carieră, are în continuare o energie extraordinară și reușește cu brio să-și ducă la capăt toate spectacolele.

24 iun. 2023, 10:53
Planta care o ajută pe Irina Loghin să doarmă noaptea: „Fac o pernă din pânză de bumbac și am un somn liniștitor”
Planta care o ajută pe Irina Loghin să doarmă noaptea

Planta care o ajută pe Irina Loghin să doarmă noaptea. De-a lungul vieții, a descoperit foarte multe trucuri, printre care și unul care o ajută să aibă un somn liniștit. Recent, aceasta a dezvăluit pe rețelele sociale cum reușește mereu să se odihnească bine pe timpul nopții, și care, de altfel, contribuie la frumusețea și starea generală de spirit.

Citește și: Irina Loghin a dezvăluit băutura pe care o prepară în fiecare dimineaţă. Îndrăgita cântăreaţă a renunţat la un aliment esenţial de ani buni

Planta care o ajută pe Irina Loghin să doarmă noaptea

A venit și ziua bucurii, aceea de a culege lavanda. De-abia am aşteptat să înflorească, pentru că eu o folosesc des şi mă ajută extraordinar de bine la somn, pentru că fac o pernă din pânză de bumbac, pun floare de lavandă înăuntru şi o aşez aproape de perna pe care dorm noaptea. Este extraordinară.

Îmi dă un somn liniştitor, e nemaipomenit! Şi cu cele de tei la fel, mai ales că acum e vremea lor. Sunt niște zile frumoase! Când eram la ţară aveam pădure de tei aproape de casă, urcam dealurile și era un miros, un parfum, ceva extraordinar! Mi-aș dori să merg din nou acolo.

Tata, fiind basarabean, punea buruieni din astea pentru ceaiuri, îi plăcea. Lavanda era în prim plan la tata. Presăra câteva rânduri și toată curtea era parfumată. Îți dau energie.”, a spus Irina Login, pe pagina sa de Facebook.

Ce tarif are Irina Loghin pentru a cânta la un eveniment

Chiar dacă a ajuns la o vârste respectabilă, nu a renunțat la scenă, nici măcar atunci când a avut probleme de sănătate, Irina Loghin fiind operată de hernie de disc în februarie.

Potrivit zvonurilor, Irina Loghin ar solicita un onorariu de 1.500 de euro pentru un eveniment, dar, potriivt unui organizator de evenimente, artista are un onorariu de peste 2.000 de euro.

Irina Loghin arată extraordinar la vârsta ei. Și-a păstrat și vocea superbă. Ea are un onorariu de peste 2.000 de euro, la nunți. Iar Marina Voica are un onorariu de aproximativ 1.000 de euro, dar vă spun sincer că merită și mai mult, chiar 1.500 de euro. Ambele fac spectacole, au succes, sunt foarte iubite, merită toți banii!”, a spus un organizator de evenimente, potrivit playtech.ro.