Cu cine s-ar fi iubit Irina Loghin în tinerețe. Amândoi erau căsătoriți

Viața personală a Irinei Loghin a fost mereu de interes pentru fani. În tinerețe, se zvonise ca s-ar fi iubit cu un bărbat renumit din România. Cei doi nu au confirmat niciodată.

13 aug. 2023, 13:24
Cu cine s-ar fi iubit Irina Loghin în tinerețe. Amândoi erau căsătoriți

Irina Loghin este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară. Dincolo de activitatea sa profesională ireproșabilă, fanii au vrut să fie mereu la curent și cu detalii din viața personală.

Astfel, în urmă cu zeci de ani se zvonise că artista avea o relație cu un bărbat celebru din România, mai exact cu Benone Sinulescu.

Cei doi mari artiști formau un cuplu pe scenă, iar fanii s-au grăbit să-i cupleze și în viața personală. Irina Loghin și regretatul Benone Sinulescu nu au confirmat niciodată aceste lucruri, precizând doar că între ei a fost vorba despre o frumoasă prietenie.

Când ne-am cunoscut eu eram deja vedetă la marele Ansamblu Ciocârlia. Irina Loghin şi Maria Ciobanu au venit să dea concurs. Erau foarte multe concurente, dar ele au luat concursul. Ideea cu duetele a fost a mea, deşi ea a spus că ideea a fost a ei. Am cântat la Ateneul Român cu ea şi am avut un succes imens şi ni s-a suit la cap. Te referi cum au început duetele cu Irina Loghin sau te referi la… altceva? Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa. Nu a fost… că dacă ar fi fost… nu am avut nimic serios cu ea. Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste, că melodiile au fost şi de dragoste”, a declarat Benone Sinulescu pentru Antena Stars.

Câți bani cere Irina Loghin ca să cânte o oră la nuntă. Tarifele au crescut la evenimente

Când este chemată la un eveniment, Irina Loghin are un tarif fix impus pe oră. E drept, nu e un preț accesibil pentru toate buzunarele, însă dacă facem o comparație cu alți mari artiști de muzică populară descoperim că majoritatea se învârt în jurul acestor sume.

Așadar, dacă vă gândiți să o invitați pe Irina Loghin la nuntă, botez sau alt tip de eveniment, e bine de știut că ar trebui să scoateți din buzunar 1.500 de euro pentru ca artista să vă cânte o oră.

CITESTE SI: Planta care o ajută pe Irina Loghin să doarmă noaptea: „Fac o pernă din pânză de bumbac și am un somn liniștitor”