Irina Loghin, secretul siluetei sale la 83 de ani. Care sunt alimentele la care a renunțat definitiv

Irina Loghin e una dintre cele mai respectate și apreciate artiste din România. Are o carieră impresionantă pe care a clădit-o cu multă muncă, iar în continuare are proiecte muzicale care mai de care mai interesante.

13 iul. 2022, 12:31
Irina Loghin, secretul siluetei sale la 83 de ani. Care sunt alimentele la care a renunțat definitiv

La cei 83 de ani ai săi, Irina Loghin este foarte atentă și la aspectul său fizic. Face tot ce ține de ea să aibă un corp tânăr și sănătos. Artista le-a spus gospodinelor ce mănâncă ca să se mențină în formă.

„Dovadă că sunt a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat. Pentru toate gospodinele, în general, este așa de simplu să gătești o mâncare. Ai tăiat ceapa, cât mai multă, pentru că se știe că ceapa dă gustul oricărei mâncări. Ceapa dă dulceață, parfum, miros, tot.

De ce pui ceapa în ulei, chiar dacă ai călit-o? Pune-o direct în tigaie, pică puțină apă, pune capacul peste ea, las-o să se cristalizeze bine acolo și pe urmă pui uleiul rece, că nu se mai încinge și atunci este o mâncare sănătoasă”, a spus ea, potrivit Capital.

Irina Loghin a dezvăluit și care e, din punctul ei de vedere, „otrava” pentru organism care ar trebui evitată pe cât posibil. „Majoritatea mănâncă afumături, care sunt înfiorătoare, crimă pentru ficat și stomac. Și mulți nu își dau seama că trebuie să simtă și viața sănătoasă, nu doar fumul.”, a declarat Irina Loghin.

Dieta la care apelează Irina Loghin de ani de zile

Irina Loghin e vegetariană și crede că mersul pe jos e cel mai benefic. „Asta făceam acasă, dar când mergeam în turneele noastre în zona de nord a Moldovei, două ore până la spectacol, eu o tăiam prin comunele de pe acolo. Mă plimbam o oră, o oră și jumătate, după aceea mă întorceam la sală. Deci, mișcarea este cea mai sfântă. Este de 100 de ori mai bună decât medicamentele. Normal că trebuie să iei medicamentele care îți sunt recomandate de doctor, dar, ca sănătate, mișcarea. Nu sta acasă să anchilozezi. Eu am ajuns la o vârstă când au obosit și cartilajele și toate, dar chiar cu dureri, plec așa, suport durerea, câteodată destul de mare”, a mai spus ea.

Citește și Irina Loghin a fost jefuită pe litoral. Ce i-au furat hoţii: „De atunci, le țin sub cheie”

Citește și Puțini își amintesc! Cu ce se ocupa Irina Loghin în anii 2000