Irina Loghin, surprinsă de paparazzi după ce a ieşit din clinica medicului estetician. Cum arată artista în vârstă de 84 de ani. Imagini surprinzătoare

La 84 de ani, Irina Loghin este extrem de atentă cu imaginea ei. recent, artista a fost surprinsă de paparazzi în timp ce ieșea din clinica medicului estetician.

28 sept. 2023, 10:44

Așadar, se pare că, pe lângă un stil de viață sănătos, artista apelează și la procedurile de înfrumusețare, pentru a se menține în continuare într-o formă de invidiat.

Paparazzii Mediaflux au surprins-o pe Irina Loghin în timp ce ieşea dintr-una dintre cele mai renumite clinici de medicină estetică din Capitală. Cântăreața arată minunat și nu s-ar spune că are vârsta de 84 de ani.

Citește și Irina Loghin, ‘prinsă în fapt’ la 84 de ani. Unde a fost fotografiată celebra cântăreață de muzică populară

Cum a fost surprinsă Irina Loghin

Irina Loghin era îmbrăcată într-o rochie albastră, lungă și vaporoasă, când a fost văzută ieșind din clinica de medicină estetică. După ședința de înfrumusețare de care a beneficiat, artista a decis să facă o plimbare pe jos, fiind deja cunoscut faptul că artista face mereu multă mișcare.

La ce trucuri de frumusețe apelează artista

De-a lungul timpului, Irina Loghin a apelat la numeroase tehnici de înfrumusețare, multe dintre acestea administrate chiar în intimitatea propriei locuinţe. Pe lângă masajul special pentru gușă, aceasta folosește și un demachiant original, potrivit tenului ei. Pentru a-și curăța fața, cântăreața își prepară o mască cu o lingură de miere și un gălbenuș de ou de țară.

„Am din Grecia ulei de măsline extravirgin și mie mi se pare foarte sănătos pentru organism, atât pentru uz intern, cât și extern. Îl recomand femeilor. O linguriță pe zi face minuni în corpul nostru, iar pentru ten eu îl amestec cu un lapte demachiant’, a povestit Irina Loghin într-un interviu maii vechi .

Citește și Cu cine s-ar fi iubit Irina Loghin în tinerețe. Amândoi erau căsătoriți

Irina Loghin e vegetariană și merge pe jos destul de mult:„Asta făceam acasă, dar când mergeam în turneele noastre în zona de nord a Moldovei, două ore până la spectacol, eu o tăiam prin comunele de pe acolo. Mă plimbam o oră, o oră și jumătate, după aceea mă întorceam la sală.

Deci, mișcarea este sfântă. Este de 100 de ori mai bună decât medicamentele. Normal că trebuie să iei medicamentele care îți sunt recomandate de doctor, dar, ca sănătate, mișcarea. Nu sta acasă să anchilozezi. Eu am ajuns la o vârstă când au obosit și cartilajele și toate, dar chiar cu dureri, plec așa, suport durerea, câteodată destul de mare”, a mai spus ea.