Irina Margareta Nistor i-a făcut praf pe actorii din serialul „Clanul”. Cum a reacţionat iubitul lui Theo Rose

Irina Margareta Nistor este poate cea mai cunoscută voce din România. Orice român a urmărit măcar o dată în viață un film dublat de aceasta. Experiența ei în ceea ce privește industria cinematografică nu poate fi pusă în discuție. Aceasta și-a exprimat părerea cu privire la serialul „Clanul”, iar opiniile ei nu i-au picat deloc bine iubitului lui Theo Rose, Anghel Damian.

13 apr. 2023, 18:38
Irina Margareta Nistor i-a făcut praf pe actorii din serialul „Clanul”. Cum a reacţionat iubitul lui Theo Rose

Cu toate că serialul „Clanul” are foarte mulți fani în România, Irina Margareta Nistor nu pare să se înscrie în rândul acestora. Aceasta și-a  exprimat părerea despre producția de pe ProTv, chiar de față cu regizorul acesteia, Anghel Damian. Aceasta a spus fără menajamente tot ce crede despre serial, iar opiniile ei destul de dure, nu i-au picat prea bine tânărului regizor. Între cei doi s-a creat o situație extrem de tensionată.

Citește și: Dezvăluiri incendiare! Ce fel de relație are Theo Rose cu părinții lui Anghel Damian. „E o tipă foarte interesantă”

Irina Margareta Nistor, supranumită „vocea filmelor”, a fost invitată la podcastul „La mijloc”, unde a avut ocazia să comenteze public ce părere are despre serialul regizat de iubitul lui Theo Rose. Aceasta a spus tot ceea ce crede, fără niciun fel de menajament.

Această discuție a pornit de la faptul că cei de la ProTv au anunțat-o că va prezenta Gala Oscarurilor pentru români, alături de un actor din serialul „Clanul”. Atunci, Irina Margareta Nistor a explicat că și-ar dori să știe despre cine este vorba, dat fiind că nu cunoaște toată distribuția serialului. De la această remarcă s-a pornit scânteia, fiind generat un moment extrem de delicat. Iar „focul” a fost alimentat de faptul că Irina Margareta Nistor a adăugat că ”toți actorii seamănă foarte mult între ei”.

„Eu m-am uitat la primele episoade și eu nu înțeleg… Actorii ăia seamănă toți între ei. Eu nu știu care e unul, care e altul. Zic, mă, măcar în Franța, când e polițist scrie polițist pe el, că și lor li se întâmplă. Că și polițistul arată ca răufăcătorul. Nu știu cum îl cheamă pe unul, cum îl cheamă pe altul. Ăia doi frați, de exemplu”, a spus criticul de film.

Anghel Damian a fost afectat în mod vizibil de comentariile ei, având aproape instantaneu o reacție contrariată.

„Marian Olteanu și Denis Hanganu nu seamănă. Nu seamănă deloc din punctul meu de vedere, mai ales că unul e blond, unul e brunet. În momentul în care urmărești un serial cap-coadă, se separă lucrurile”, i-a replicat Irinei Margareta Nistor regizorul serialului „Clanul”.

Discuțiia nu s-a încheiat aici, iar replicile acide au continuat să curgă.

Schimb dur de replici între Irina Margareta Nistor și Anghel Damian

„Da, da, pentru că tu îi cunoști. Ai spus două nume pe care nu le știu. Uite, Corneliu Porumboiu a avut actori absolut extraordinari (n.r. – în filmul „A fost sau n-a fost”), actori din teatrele de provincie. Nu știam pe nici unul. Până am învățat pe fiecare cum îi cheamă, a durat”, a mai spus Irina Nistor.

„E prima oară când aud remarca asta”, i-a mai spus Anghel Damian. „Pentru că nu îndrăznește nimeni să-ți spună. Asta e, eu îmi asum”, a replicat ferm Irina Margareta Nistor.

„Cum nu îndrăznește nimeni? Dar ce aș putea să fac? E o părere, nu?”, a reacționat regizorul de la „Clanul”. „Trebuie să aibă ceva… Și multe dintre fete, cam toate sunt la fel, nu în Clanul, ci în filmele românești mă refer, în general”, a mai completat Irina Margareta Nistor.

„Evident, eu am ales castingul, dar există și un ghid când alegi”, a mai spus Anghel. „Uite, la Vlad (n.r. – făcând referire la serialul cu același nume, care a fost produs tot de PRO TV), îi distingeam perfect”, a concluzionat Margareta Nistor.

Citește și: Cum se înțelege Theo Rose cu mama lui Anghel Damian. Artista a dat cărțile pe față: „O tipă interesantă. Are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată”