Irina Margareta Nistor, părere sinceră despre filmul „Miami Bici 2”. Ce a mărturisit criticul de film: ”Ei nu sunt actori profesioniști. Iar pe ceilalți îi știm”

Criticul de film Irina Margareta Nistor și-a spus exprimat părerea despre cea mai nouă producție cinematografică a lui Codin Maticiuc. Află ce părere are îndrăgita vedetă.

01 feb. 2024, 17:49
Irina Margareta Nistor, părere sinceră despre filmul „Miami Bici 2”. Ce a mărturisit criticul de film: ”Ei nu sunt actori profesioniști. Iar pe ceilalți îi știm”
Irina Margareta Nistor

Premiera filmului „Miami Bici 2”, realizat de Codin Maticiuc, a avut de ceva timp loc în cinematografe, iar românii care s-au dus să-l vizioneze au avut parte de o surpriză de proporții, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Citește și Irina Margareta Nistor a trăit ani de zile o poveste de dragoste interzisă. „Am iubit același bărbat de la 28 de ani, deși era căsătorit și avea un copil”

Cristi Borcea a apărut într-una dintre secvențele producției, iar momentul a stârnit rânduri de aplauze în sălile de cinema, unde publicul a putut să-l vadă pe omul de afaceri la prima experiență a sa de acest gen.

Nu doar fanii au fost surprinși plăcut de această secvență, ci și criticul de film Irina Margareta Nistor, care spune că a fost uimită să vadă că soțul Valentinei Pelinel e înzestrat cu un talent actoricesc impresionant, deși nu a făcut studii sau alte demersuri în acest domeniu.

„Are o apariție la care s-a lăsat cu aplauze furtunoase. Cred că ar putea să fie un bun actor, părerea mea, acum știi cum e, nu știu dacă vrea și el, trebuie să vrea și el, dar se descurcă bine. Să ne înțelegem, ei nu sunt actori profesioniști, așa că e foarte ușor să spui fals o replică, pe când asta i-a ieșit. Nu îmi dau seama câte duble s-au tras, dar pe mine mă interesează ce rămâne”, a declarat, Irina Margareta Nistor, pentru Unica.ro.

”Pe ceilalți îi știm”

Pe lângă cele precizate anterior, decizia producției de a include în film mai multe nume din lumea sportului, precum Nadia Comăneci, Ilie Dumitrescu și Florin Răducioiu a fost una extrem de inspirată, mai spune criticul de film, care consideră că unele dintre aceste decizii au crescut și nivelul filmului lui Codin Maticiuc.

„Acolo mi-a plăcut Piștereanu foarte tare, pentru că el este un actor de top și își face rolul cât se poate de bine, iar pe ceilalți îi știm, au umorul lor și se vede că a crescut nivelul. Sigur că nu o să renunțe acum la înjurăturile lor, că ar fi, probabil, și bizar să se schimbe dintr-odată, adică nu i-ar crede nimeni.

Citește și Irina-Margareta Nistor a tras concluzia după ce a văzut filmul „Tati part-time”, cu Eva Măruță: a fost copilul „împins de la spate”?

În schimb, marea găselniță e cea sportivă. Faptul că a băgat atât de mulți sportivi, chiar și pentru mine care nu urmăresc în mod special fotbalul. Iar lista neagră de la sfârșit și inclusiv povestea, apropo de sport, cu Nadia cred că astea au funcționat bine”, a mai spus Irina Margareta Nistor pentru sursa citată.