Irina Nicolae, fosta membră ASIA, dezvăluiri de excepţie despre viaţa sa: „Căsătoria nu ne-a schimbat nici pe mine, nici pe Marius”

Ne place cum a evoluat fata cu codițe din trupa A.S.I.A., solista cea plină de energie a unei formații care a făcut cunoscut sloganul „girl power" și pe plan național. Au trecut mulți ani de-atunci și, cu toate acestea, timpul parc-a stat în loc pentru această Irina ajunsă la 38 de ani. Căsătorită din octombrie, anul trecut, cu preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo și plecată de 11 ani din țară, cântăreața ne prezintă o variantă a vieții în roz, căci tonul cu care își descrie existența în Budapesta are doar nuanțe optimiste. Așteptăm să ne vorbească la fel de înflăcărat și despre acel „proiect" lăsat, deocamdată, pe seama intervenției divine.

RomaniaTV.net
02 sept. 2016, 12:53
Irina Nicolae, fosta membră ASIA, dezvăluiri de excepţie despre viaţa sa: „Căsătoria nu ne-a schimbat nici pe mine, nici pe Marius”

Ultima dată când am vorbit nu erai căsătorită. S-a schimbat în vreun fel viața ta, după ce ai devenit soție?

O hârtie nu poate schimba ceva în relația dintre doi oameni, o relație solidă nu se bazează pe asta, ci pe sentimentele celor doi. Căsătoria nu m-a schimbat nici pe mine, nici pe el. Suntem același cuplu, ne iubim la fel de mult, ne sprijinim reciproc, la fel ca înainte, trăim la fel ca înainte.

Hârtia era mai puțin importantă pentru noi, important este ceea ce simțim, ceea ce trăim, ceea ce construim în relația noastră cu fiecare zi și faptul că ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu. Ne-am decis să facem acest pas, după 11 ani de relație, cu doar două săptămâni înainte de marele eveniment.

Am citit în presă articole cum că am făcut un mare secret, că m-am căsătorit pe ascuns, nimic mai neadevărat! Nu m-a întrebat nimeni din presă dacă mă căsătoresc, în intervalul luării deciziei și până la ceremonia propriu zisă, și nici nu sunt genul de persoană care să pună mâna pe telefon și să sune în disperare, spunând: „Hello, mâine mă mărit! Nu te-ar interesa să scrii?”.

Citeşte şi  O fostă componentă A.S.I.A a dezvăluit în DIRECT cum a fost cerută în căsătorie

Nu am făcut niciodată din viața mea un subiect monden și cu atât mai mult în acest caz. Nu a fost un secret, ci mai degrabă discreție, respect și simplitate. Pentru cei care și-au dorit să mă vadă în rochia de mireasă au existat câteva fotografii publicate de mine, pe pagina mea oficială, însoțite de un text, tocmai pentru a elimina speculațiile apărute în presă.

Este greu să ai alături un om cu atâtea responsabilități în lumea sportului cum este soțul tău, Marius Vizer? Bănuiesc că este o persoană foarte ocupată. Asta te deranjează?

Da, Marius este într-adevăr foarte ocupat, dar asta nu m-a deranjat niciodată, pentru că nu m-a neglijat niciodată. Deși este un om foarte ocupat, a avut întotdeauna timp pentru noi și a fost întotdeauna lângă mine atunci când am avut nevoie. Îi înțeleg perfect meseria, îl admir pentru devotamentul și viziunea sa și sunt fericită pentru fiecare nouă reușită a lui și pentru fiecare nou început. Încercăm să călătorim împreună, să ne facem timp doar pentru noi și să ne bucurăm în fiecare zi de ceea ce avem, chiar dacă, uneori, asta poate însemna doar câteva ore petrecute împreună. Pentru noi contează calitatea și intensitatea acestor momente și nu cantitatea lor.

Citește pe okmagazine.ro restul acestui interviu