Irina Rimes a făcut o mărturisire dureroasă în faţa fanilor. „M-a trădat foarte tare!”

Irina Rimes a dezvăluit într-o emisiune de pe Youtube despre un vis pe care l-a avut recent și care a afectat-o foarte tare. De altfel, artista a trăit și în realitate o astfel de trădare, cu fostul soț, subiect despre care jurata de la "Vocea României" nu a vorbit prea mult.

09 feb. 2019, 17:07
Irina Rimes a făcut o mărturisire dureroasă în faţa fanilor. „M-a trădat foarte tare!”

Irina Rimes a fost foarte afectata de ceea ce a visat.

Bombă în showbiz! Cu cine iubeşte Irina Rimes, după ce a divorţat

„Mi-a făcut ceva rău. Nu m-a părăsit, m-a trădat. M-a trădat, dar cum m-a trădat. Stai să îmi aduc aminte, m-a trădat foarte rău. Ideea e că am visat chestia asta şi m-am trezit, tristă, în momentul în care m-am simţit foarte foarte trădată. Cred că în vis mi-a murit egoul. Nu recomand nimănui aşa ceva. În momentul în care mi-a murit egoul, eu m-am trezit. Şi am simţit acel sentiment pe parcursul întregii zile”, a spus Irina Rimes.

Habar nu aveai care este numele din buletin al Irinei Rimes. Abia acum S-A AFLAT

Recent, Irina Rimes a vorbit despre momentul în care s-a căsătorit la 22e ani și despre divorțul de cel care i-a fost partener de viață: „A fost o dragoste frumoasă. Un om de la care am învăţat foarte multe lucruri. Cred că ceea ce sunt acum am învăţat de la el. El este foarte deschis, iubeşte oamenii. Are nişte calităţi extraordinare pe care le-am deprins şi eu: cum să scriu, cum să socializez, să înţeleg umorul românesc. Este şi un leneş foarte mare, trebuia să-l trag mereu din urmă. Era ca un copil pe care trebuia mereu să-l cert. Aşa s-a întâmplat, am devenit doar doi prieteni foarte buni. Chiar dacă este un divorţ la mijoc, e un lucru frumos când doi parteneri rămân prieteni”.