Irina Rimes, despre pandemia de coronavirus: „O să mă panichez când o să vină sfârşitul lumii, Apocalipsa”

Irina Rimes vorbește despre perioada actuală, marcată de epidemia de coronavirus și se declară o fire foarte calmă, dar responsabilă.

RomaniaTV.net
19 iun. 2020, 07:32
Irina Rimes, despre pandemia de coronavirus: „O să mă panichez când o să vină sfârşitul lumii, Apocalipsa”

Eu de obicei nu mă panichez ușor. Probabil o să mă panichez când o să vină sfârșitul lumii, Apocalipsa. I-am spus mamei: „Mami, vreau plăcinte”. Mami mi-a zis că nu poate să vină, că s-au închis granițele. „Mami, trimite cumva niște plăcinte”. A zis că nu poate. I-am zis „bine, atunci ne vedem după Apocalipsă”. Eu glumesc cu ea, vă dați seama. Nu mă sperie lucrurile astea chiar așa ușor. Dar asta nu înseamnă că nu sunt un cetățean responsabil și nu respect regulile, pe care ni le impunem în perioada asta sau ne sunt impuse.

Eu cred că trebuie să fim cu toții calmi, să stăm acasă, să vedem partea bună a paharului, că stăm cu familia, că ne putem ocupa de studii sau de orice altceva, să ne spălăm pe mâini, să mâncăm sănătos, să așteptăm să treacă perioada asta.

Am niște ticuri nervoase din cauză că sunt foarte calmă. Sunt calmă pentru că în viața asta orice ți se întâmplă trebuie să rezolvi cu calmitate. Toate lucrurile se rezolvă la un moment dat, poți să te agiți, dar degeaba, pentru că la un moment dat totul se va rezolva, cel mai bine e să treci peste pornirile agresive, să vezi că totul va trece, să fii calm așa ca mine.

E cea mai grea întrebare pe care am primit-o vreodată. Nu știu, parcă cred că mă știu, dar de fapt nu mă știu, parcă aș face așa într-o situație, dar ajung în situația aceea și fac altfel…Nu cred că mă cunosc. Cred că există oameni care mă cunosc mai bine”, a declarat Irina Rimes pentru Gândul.

Irina Rimes, desemnată ambasadoarea Zilei Brâncuşi

Irina Rimes a fost desemnată ambasadoarea Zilei Naţionale „Constantin Brâncuşi” 2020. Deşi a declarat că este onorată să deţină acest titlu, nu știe dacă ea e ”cea mai bună alegere” în acest sens.

Nu ştiu dacă sunt cea mai bună alegere pentru a face puntea între generaţii, dar mulţumesc pentru încredere. Aparent, eu nu ascult 5Gang, dar mă gândeam că poate ar trebui să apelăm şi la tinerii vloggeri, pentru că au mai mare influenţă. Ca o idee, pe viitor”, a declarat Irina Rimes, potrivit News.ro.

Într-un discurs amestecat, Rimes a spus că trebuie să ne apărăm cultura, valorile, pentru că sunt singurele care nu ne pot fi luate. Ea a amintit că, acum, la vârsta de 28 de ani, încă primeşte mâncare de la mama ei, iar împreună cu fraţii cântă colinde, despre Iisus şi păstori, despre dor şi ţară. Ea a vorbit despre geniile româneşti celebre în lume de sute de ani, alte ţări neputându-se lăuda cu asemenea personalităţi.

Citeşte şi: Irina Rimes nu mai are voie să rămână însărcinată după operaţia suferită de Anul Nou

Ştiu un lucru sigur: Noi, românii, avem o cultură cu care ne putem mândri. Pentru că ceea ce avem noi e ceva ce se cam pierde în Vest, dacă nu s-a pierdut de tot. Ţara noastră a fost pusă pe harta culturală a Europei de nişte personalităţi, genii despre care se vorbeşte de secole, între care şi Constantin Brâncuşi. Personalităţile astea au crescut cu aceleaşi valori cu care creştem şi noi”, a mai spus cântăreața.