Irina Rimes evită să facă plajă. Artista a dezvăluit motivul: „Asta este strict părerea mea”

Irina Rimes evită să facă plajă. Chiar dacă îi place marea şi nisipul, artista nu vrea să se bronzeze, pentru că are pielea foarte albă şi soarele nu este sănătos, dar şi pentru că nu îi place să stea pe şezlong prea mult.

13 sept. 2022, 13:02

Irina Rimes evită să facă plajă. Artista a povestit în cadrul unui interviu că adoră să aibă pielea albă, considerând că este semnul aristocrației, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu ajunge mai niciodată la plajă.

Citeşte şi: Irina Rimes, pusă pe șotii la nuntă! Ce farsă a putut să le facă mirilor. Au rămas șocați și au crezut că evenimentul lor a fost distrus – VIDEO

Irina Rimes evită să facă plajă

O vacanță nu era în plan, dar după tot ce s-a întâmplat în ultimul timp am trecut-o în plan. Cred că corpul meu are nevoie de odihnă. Dar nu să merg la plajă și să stau la soare. Eu nu mă bronzez. O dată pentru că nu am răbdare și a doua oară pentru că bronzul, după cum știți afectează pielea și atunci prefer să am pielea albă de aristocrată. Cam atât. Dar asta este strict părerea mea.

Îmi place să văd fetele bronzate, îmi place să văd picioarele bronzate, dar nu la mine. Oricum eu nu prea îmi arăt picioarele, nu prea îmi arăt corpul. Îmi plac mai mult vacanțele active, decât vacanțele pasive.

Îmi place dintr-o vacanță de două săptămâni o zi să stau pe plajă și să nu fac nimic, dar peisajul trebuie să fie perfect. Oceanul trebuie să fie turquoise, nisipul trebuie să fie alb și palmierul trebuie să fie înalt. Dacă am aceste trei chestii pot să stau și să nu fac nimic. În rest îmi place să iau ATV-ul să mă plimb, să mă răstorn, să fac tot felul de chestii”, a povestit Irina Rimes pentru EGO.ro.

Cum arată locuința în care stă Irina Rimes

Irina Rimes locuiește într-un apartament cu trei camere și două băi. De când s-a mutat la București, artista a mărturisit că s-a mutat deja de trei ori: „Cred că mă uit la încălțăminte pentru că încălțămintea stă pe jos în hol și pot să îmi dau seama de multe chestii„.

Irina Rimes a ales culori neutre pentru casa ei, predomină griul și bejul. A ales elemente de decor cât mai moderne, dar care în același timp fac spațiul să fie unul primitor și relaxant.

Am multe momente ideale la mine acasă, mi-am redirecționat cam toată activitatea acasă. Mi-am amenajat studioul lângă pian. Momentul perfect e ori când fac muzică în studio ori când mă trântesc pe canapea și mă uit la televizor la un serial, la orice, ori cu prietenul, ori cu prietenii, ori singură”, a spus Irina Rimes pentru storia.ro. (Vezi AICI imagini cu casa)