Killa Fonic o amenință pe Irina Rimes? Ce mesaj i-a transmis în ultima melodie: „Mai mult nu spun, îmi pare rău”

Killa Fonic o amenință pe Irina Rimes? Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire, pe care au recunoscut-o destul de târziu, după ce s-au despărțit. Recent, artistul i-a transmis un mesaj fostei sale iubite, prin niște versuri.

13 dec. 2022, 18:49
Killa Fonic o amenință pe Irina Rimes? Ce mesaj i-a transmis în ultima melodie: „Mai mult nu spun, îmi pare rău”
Killa Fonic o amenință pe Irina Rimes?

Killa Fonic o amenință pe Irina Rimes? După ce în melodia „Bandana”, artista cânta pe refrenul unei piese din trecut, dedicată lui: „Ți-am purtat și haina/ Ți-am purtat bandana/ Ți-am purtat mirosul de marijuana”, artistul a transmis și el un mesaj.

Citește și: Ce a făcut Irina Rimes cu primii bani câștigați din muzică: „Lumea mă iubește pentru ceea ce cânt, nu pentru ceea ce afișez”

Killa Fonic o amenință pe Irina Rimes?

La cinci ani de despărțire, acesta i-a transmis fostei sale iubite un mesaj în versuri, unde o averitzează că ar putea să spună mai multe, însă nu vrea. „Irina, nu uita, ți-am dăruit povești, bandana/ Sex, zâmbești, încă miroase a marijuana/ Mai mult nu spun, știi, nu sunt sifon-na-na/ Îmi pare rău, dar mă iubește mai mult Dana” (actuala lui iubită).

Irina și Killa au recunoscut târziu despre relația pe care au avut-o. Într-un live pe Twitch însă, artista i-a mărturisit streamer-ului Silviu Faiar și ce gesturi romantice obișnuiau să facă cei doi în timpul concertelor: „Killa ieșea cu un balon roșu la concert, făceam asta amândoi, de fapt. Eu în turneul meu, el în turneul lui”, se destăinuia Irina Rimes.

Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Killa Fonic a mărturisit că este dependent de sex: “Am avut 10 ani la rând. (n.r. depresie) Din păcate, tatăl meu nu reușea să o facă pe mama fericită, în sensul în care nu prea își dădea interesul în a-și susține familia. Noi am fost foarte săraci, iar sărăcia e o boală care manipulează creierul în forme foarte urâte.

Te bagă în depresii, scoate cele mai urâte părți din tine. Poate să sune amuzant, dar eu mă consider dependent de sex. Sunt obsedat de asta, mă gândesc la asta în orice secundă posibilă, Câteodată mă și inspiră, câteodată mă obosește”.