Irina și Răzvan Fodor, probleme în căsnicie? „Ea vede cam la fel cum văd eu situația”

Irina și Răzvan Fodor, probleme în căsnicie? Cei doi sunt căsătoriți de mulți ani și au împreună o fată, Diana, în vârstă de 11 ani. Discuțiile și problemele lor sunt din motive nesemnificative, cel mai mult nu au vorbit trei zile.

02 feb. 2023, 10:15
Irina și Răzvan Fodor, probleme în căsnicie? „Ea vede cam la fel cum văd eu situația”
Irina și Răzvan Fodor, probleme în căsnicie?

Irina și Răzvan Fodor, probleme în căsnicie?  Invitați în podcastul lui Horia Brenciu, cei doi au vorbit despre neînțelegerile care mai apar din când în când în familia lor. Se ceartă din motive puerile, iar cele mai multe șicane pornesc de la supărările Irinei la adresa soțului ei.

Citește și: Cum îşi menţine Irina Fodor silueta impecabilă. Prezentatoarea a dezvăluit secretul: „Mănânc pizza și shaorma”

Irina și Răzvan Fodor, probleme în căsnicie?

Cam trei zile am fost bosumflați, cel mai mult, dacă e ceva foarte serios. Discuțiile vin de la chestii minore. Mă supăr că mi-a spart cana preferată, de exemplu. Fodor e supărat pe mine că mă supăr pe el din motive puerile”, a dezvăluit Irina.

Nu cred că certurile mici sunt benefice. Eu vreau să nu mă cert cu nimeni până la sfârșitul vieții”, a completat Rî

Un alt subiect pus în discuție a fost legat de aspirațiile celor doi. Răzvan și Irina au mărturisit că nu sunt genul de persoane care să strângă bani. Cât despre fata lor, Diana, au spus că e posibil ca aceasta să aibă o carieră în muzică, domeniu artistic cu care și Răzvan a cochetat.

Nu vreau o mașină mai bună, nu vreau să mă mut într-o casă mai mare. Nu am aspirații! Toți banii pe care am putea să îi punem deoparte noi îi dăm pe toți. Îmi iubesc nevasta, și familia, și copilul. Și ea vede cam la fel cum văd eu.

Era micuță și a văzut o reclamă la o bancă, la televizor, și era cu un pian. Ea reproducea pe gură toată treaba aia de la pian. Era doar o linie melodică. Am chemat-o pe fată și am făcut pian cu ea un an și jumătate. Apoi a venit pandemia și vrem să reluăm treaba asta”, a mai declarat Răzvan Fodor.