Irina Tănase, apariţie incredibilă după ce instanţa a hotărât că Liviu Dragnea rămâne în închisoare. E mai schimbată ca niciodată

Irina Tănase este prezență destul de rară pe rețelele de sociale, iubita lui Liviu Dragnea nefăcând postări dese. Iar atunci când o face, preferă, de regulă, să posteze cazurile unor copii cu probleme de sănătate.

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 12:10
Irina Tănase, apariţie incredibilă după ce instanţa a hotărât că Liviu Dragnea rămâne în închisoare. E mai schimbată ca niciodată

În urmă cu două zile, Irina Tănase a reapărut pe Instagram, zâmbitoare, ca de fiecare dată, după aproximativ o lună de la ultima sa postare.

Citeşte şi: Cum arata oaza de relaxare a Tel Drum şi a lui Liviu Dragnea de pe insula Belina. Politicienii PSD, aduşi cu elicopterul la pescuit

Îmbrăcată într-o geacă de blugi, aceasta a lăsat la o parte altfel de postări și și-a făcut un selfie de toată frumusețea, pe care fanii acesteia îl așteptau de mult timp.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Irina Alexandra (@irinaalexandrat) peMai 26, 2020 la 12:50 PDT

Fanii săi nu au încetat să reacționeze, iar poza Irinei a adunat peste 300 de aprecieri.

Liviu Dragnea a pierdut procesul împotriva Comisiei Europene

Liviu Dragnea a pierdut procesul de la Tribunalul UE. Este vorba despre o plângere depusă de fostul şef PSD, în 2018. Dragnea a atacat în justiție răspunsul Comisiei Europene la o plângere a sa împotriva modalității în care a fost realizat raportul OLAF care a dus la apariția dosarului de corupție Tel Drum.

Liviu Dragnea nu mai putea ataca direct raportul OLAF, pentru că la acel moment trecuse termenul legal pentru această plângere. Astfel, fostul şef al PSD a acuzat că OLAF nu i-ar fi respectat dreptul de a fi audiat și prezumția de nevinovăție.

DNA anunţa, în noiembrie 2017, că Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în dosarul Tel Drum, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Citeşte şi: Dosarul Tel Drum a fost SUSPENDAT. Explicaţiile procurorului-şef al DNA

Dosarul a fost deschis ca urmare a unei sesizări a Oficiului European Antifraudă (OLAF), din septembrie 2016, privind suspiciunea săvârşirii mai multor infracţiuni, între care obţinerea nelegală, pe bază de documente false, a unor finanţări din fonduri europene pentru lucrări de reabilitare de drumuri judeţene.