Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, investiţii de peste 350.000 de euro în imobiliare. Şi-a luat apartament lângă Casa Poporului

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a investit anul trecut peste 350 de mii de euro în proprietăți imobiliare din București și împrejurimi. Tânăra a cumpărat un apartament de 260 de mii de euro situat aproape de Casa Poporului, dar și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov.

RomaniaTV.net
22 iun. 2020, 06:50

Reporterii de la Riseproject.ro au mers la locuinţa achiziţionată aproape de Palatul Parlamentului şi au dat chiar de Irina Tănase, care era însoţită de prietena ei. Iubita lui Dragnea nu a dat prea multe detalii când a fost întrebată de unde a avut banii pentru a cumpăra apartamentul.

Irina Tănase şi mama ei, mărturii în premieră despre relaţia tinerei cu Liviu Dragnea: „Am rămas şocată până în ziua de azi”

De ce vă interesează? Ca ce chestie mă întrebați pe mine, ce fac eu? Sunt persoană publică cumva? Nu aveți de ce să vă interesați, întrebați băncile, transferul s-a făcut prin bancă. Banii e clar că au fost legal, că altfel cum făceam transferul prin bancă?„, a declarat Irina Tănase.

Clădirea de la stradă e o construcție veche, dărăpănată, cu ziduri scorojite, geamuri înalte și trei balcoane. Irina Tănase și-a cumpărat un apartament la parterul blocului interbelic cu patru etaje din spatele clădirii scorojite. Geamurile au fost de curând schimbate cu termopane maronii. 

Liviu Dragnea a pierdut procesul împotriva Comisiei Europene

Liviu Dragnea a pierdut procesul de la Tribunalul UE. Este vorba despre o plângere depusă de fostul şef PSD, în 2018. Dragnea a atacat în justiție răspunsul Comisiei Europene la o plângere a sa împotriva modalității în care a fost realizat raportul OLAF care a dus la apariția dosarului de corupție Tel Drum.

Liviu Dragnea nu mai putea ataca direct raportul OLAF, pentru că la acel moment trecuse termenul legal pentru această plângere. Astfel, fostul şef al PSD a acuzat că OLAF nu i-ar fi respectat dreptul de a fi audiat și prezumția de nevinovăție.

Citeşte şi: Dosarul Tel Drum a fost SUSPENDAT. Explicaţiile procurorului-şef al DNA

DNA anunţa, în noiembrie 2017, că Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în dosarul Tel Drum, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.