Irina Tănase, motiv de scandal în familia fostului lider PSD. Cum a reacţionat Bombonica, fosta soţie a lui Liviu Dragnea

Irina Tănase, actuala iubită a lui Liviu Dragnea, şi fosta nevastă a acestuia, Bombonica, au dezgropat securea războiului. Bombonica nu poate trece peste faptul că Irina Tănase i-a suflat bărbatul, motiv pentru care nu a mers nici măcar la nunta băiatului său, Valentin, pentru a nu fi nevoită să dea ochii cu iubita fostului soţ. Cum Liviu Dragnea nu mai are cum să-și apere iubita mai tânără, Bombonica a ieşit la atac.

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 17:04
Irina Tănase, motiv de scandal în familia fostului lider PSD. Cum a reacţionat Bombonica, fosta soţie a lui Liviu Dragnea

Irina Tănase şi Bombonica nu se înțeleg sub nicio formă și, mai mult, au reușit să bage ceartă și între Alexandra și Valentin, copiii lui Liviu Dragnea. Astfel, Bombonica o are ca aliat de nădejde pe Alexandra, fiica sa, însă Valentin îi ia partea Irinei Tănase, chiar dacă nu o place. Potrivit Impact, băiatul lui Liviu Dragnea a primit instrucțiuni clare de la acesta în ceea ce o privește pe Irina Tănase: ori o protejează, ori adio mașini de un sfert de milion de euro. Din acest motiv în casa familiei Dragnea este o ceartă continuă!

Irina Tănase, mesaj sfâşietor pentru Dragnea de Valentine’s Day

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, pe 27 mai 2019, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, însă ar putea fi eliberat mai devreme din penitenciar în cazul în care va îndeplini anumite condiții.

Irina Tănase a refuzat să facă vreo declarație după condamnarea lui Liviu Dragnea, dar pentru a-l vizita mai des la închisoare s-a făcut mediator. Astfel, din cele patru vizite făcute în ultimele două săptămâni la Penitenciarul Rahova, Irina Tănase a mers doar o singură dată în calitate de iubită. Ultima vizită primită de Liviu Dragnea de la iubita sa a fost pe data de 22 ianuarie, însă nu în calitate de iubită, ci de mediator.

Liviu Dragnea, părăsit de Irina Tănase? Mesaj dur postat de iubita mai tânără cu 32 de ani FOTO

Liviu Dragnea și Irina Tănase au început o relaţie în anul 2013, pe vremea când fostul lider PSD era căsătorit cu Bombonica. În 2018, Dragnea a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Irina Tănase. Cei doi plănuiau să facă și nunta, însă au amânat evenimentul din cauza condamnării pe care o are de executat fostul lider PSD.