Irina Tănase şi Liviu Dragnea s-au despărţit? Mesajul postat de blondină pe reţelele de socializare: „Durere”

Irina Tănase şi-a surprins recent prietenii virtuali cu un mesaj straniu, asta după ce, în ultima vreme, s-a tot vehiculat că relaţia ei cu Liviu Dragnea s-ar fi răcit. Blondina a refuzat să comenteze subiectul, dar pe rețelele sociale postează, de ceva timp, citate filozofice, iar în ultimul se regăsesc cuvintele ură și durere.

RomaniaTV.net
22 iun. 2020, 05:28

Prietenii virtuali iau în calcul o posibilă despărţire a celor doi, poate nu neapărat definitivă, însă cert este că starea Irinei nu este una tocmai bună. „Durere, dar nu o voi lăsa să se transforme în ură„, este mesajul postat de Irina pe pagina sa de Instagram.

Liviu Dragnea a pierdut procesul împotriva Comisiei Europene

Liviu Dragnea a pierdut procesul de la Tribunalul UE. Este vorba despre o plângere depusă de fostul şef PSD, în 2018. Dragnea a atacat în justiție răspunsul Comisiei Europene la o plângere a sa împotriva modalității în care a fost realizat raportul OLAF care a dus la apariția dosarului de corupție Tel Drum.

Liviu Dragnea nu mai putea ataca direct raportul OLAF, pentru că la acel moment trecuse termenul legal pentru această plângere. Astfel, fostul şef al PSD a acuzat că OLAF nu i-ar fi respectat dreptul de a fi audiat și prezumția de nevinovăție.

DNA anunţa, în noiembrie 2017, că Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în dosarul Tel Drum, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Citeşte şi: Dosarul Tel Drum a fost SUSPENDAT. Explicaţiile procurorului-şef al DNA

Dosarul a fost deschis ca urmare a unei sesizări a Oficiului European Antifraudă (OLAF), din septembrie 2016, privind suspiciunea săvârşirii mai multor infracţiuni, între care obţinerea nelegală, pe bază de documente false, a unor finanţări din fonduri europene pentru lucrări de reabilitare de drumuri judeţene.