Irinel Bruneață, cântărețul din Buzău care și-ar fi presimțit moartea: „Un gest tot cred că l-a făcut”

Irinel Bruneață, un artist apreciat din Buzău, a murit după ce a fost izbit frontal de un TIR al cărui șofer băuse.

21 nov. 2022, 12:22
Irinel Bruneață, cântărețul din Buzău care și-ar fi presimțit moartea: „Un gest tot cred că l-a făcut”

Lumea muzicienilor este în doliu după ce cântărețul Irinel Bruneață a murit în urma unui accident rutier. Acum prietenii îl plâng pe artist și cred că acesta și-ar fi presimțit decesul.

Bărbatul avea numai 28 de ani, era căsătorit și avea un copil. S-a stins în urma unui accident stupid de circulație, iar acesta nici măcar nu conducea în momentul producerii acestuia. Irinel Bruneață a fost sunat de un prieten care avea probleme cu mașina, i-ar acesta s-a dus la fața locului pentru a-l ajuta. Pentru că au constatat că nu pot face nimic, au așteptat în autoturism până la sosirea unei platforme, moment în care a avut loc tragedia.

Citește și: Sfârșit tragic! Irinel Buneață, un cunoscut lăutar din Buzău, s-a stins din viață la 28 de ani, într-un accident cumplit. Gestul emoționant pentru familie făcut chiar înainte să moară

„Un prieten de-al lui a avut probleme cu mașina. Era pe șosea și l-a sunat pe Irinel. El, fiind om bun, așa cum știm cu toții cei care îl cunoșteam, a venit să-l ajute. Nu a avut cu ce pentru că era problemă la cutia de viteze așa că au decis să cheme o platformă. Ei în tot acest timp stăteau pe telefoane în mașină să aștepte să vină platforma, iar acest șofer de tir care a băut, avea alcoolemie 0.04 în aerul respirat a intrat frontal în ei. Deci ei erau staționați. Au încercat să-l resusciteze pe loc, apoi l-au dus la spiteal, iar acolo medicii nu i-au mai dat nicio șansă”, a declarat prietenul acestuia, Alex de la Voluntari.

Înainte de tragicul eveniment, artistul ar fi făcut un gest pe care nu obișnuia să-l facă de obicei. În dimineața accidentului, Irinel Bruneață și-a sărutat soția și copilul, lucru care nu îi stătea în caracter.

„Un semn, un gest tot cred că l-a făcut. Pot să spun un caracter și un suflet ca ale lui Irinel cam rar găsești. Era un om de nota un milion”,  a mai spus Alex de la Voluntari, potrivit antenastars.ro.

Citește și: Culiţă Sterp, prima reacţie după accidentul cu victime pe care l-a provocat la Cluj