Irinel Columbeanu a primit o vizită-surpriză la azil. „Amândoi ne-am bucurat. Cel mai prețios lucru e să oferi și din timpul tău”

Irinel Columbeanu a fost vizitat recent la azilul din Ghermănești unde stă de fosta lui iubită, Brianna Caradja. Omul de afaceri a ajuns să locuiască la un centru de bătrâni după ce și-a pierdut toată averea.

11 dec. 2023, 15:56
Irinel Columbeanu a primit o vizită-surpriză la azil. „Amândoi ne-am bucurat. Cel mai prețios lucru e să oferi și din timpul tău”

Irinel Columbeanu, cel care cândva era printre cei mai bogați afaceriști de la noi, a ajuns acum să trăiască din ajutorul oamenilor care au donat bani pentru el. Brianna Caradja a mers la azil ca să-și susțină fostul partener.

Fostul soț al Monicăi Gabor a pierdut absolut toți banii pe care îi strânsese, iar acum trăiește din mila celor impresionați de povestea lui de viață.

Citește și Irina Tănase revine în forță! Apariția incendiară a fostei iubite a lui Liviu Dragnea: ”Urăsc mocirla”

Fostul milionar s-a bucurat de o vizită neașteptată din partea fostei lui iubite, Brianna Caradja. Au fost împreună în urmă cu mai bine de 25 de ani, iar acum femeia a decis să-i fie alături de dragul vremurilor frumoase petrecute împreună.

„Am fost și merg să-l văd. Locul e frumos, la fel ca și amplasamentul. Serghei Mizil a făcut un gest frumos și a deschis un cont pentru el. A găsit oameni care au contribuit. Ceilalți care l-au uitat acum nu știu cât de prieteni i-au fost. E complet irelevant ce a fost între noi, e o persoană cu care am rămas într-o relație de amiciție. Și el m-a sunat și am fost când și-a lansat cărțile. Noi ținem legătura„, a declarat Brianna Caradja, potrivit cancan.ro.

Brianna Caradja: „E trist că unii oameni sunt lângă tine doar când strălucești”

Prințesa Brianna Caradja a spus că pentru ea nu a contat niciodată dacă Irinel trăiește într-un azil sau într-un palat. Totuși, s-a arătat dezamăgită de cei care l-au uitat pe fostul milionar chiar în cele mai grele momente din viața lui.

Citește și Veste devastatoare pentru Simona Halep înainte de procesul de la TAS. Anunţ de ultimă oră făcut de ITIA, agenţia care a cerut şase ani de suspendare

„E trist că unii oameni sunt acolo lângă tine doar când strălucești. Dar e bine că Iri nu e uitat. E un gest care-l emoționează, amândoi ne-am bucurat, și eu m-am bucurat să-l văd. Nu contează că e într-un palat sau într-un azil, nu contează mașina în care se urcă. Eu văd persoana, omul. Iri e același prieten pe care-l știu de atâția ani. E foarte ok. Omul care vrea să dea găsește de unde… Cel mai prețios lucru e să oferi și din timpul tău, să fii acolo ca prezență fizică. Există multe modalități de a-i fi alături’, a mai spus Brianna Caradja.

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, stă de circa două luni în azil după ce a pierdut toată averea. Serghei Mizil a fost în vizită la Irinel Columbeanu, unde a făcut un live pe rețelele sociale și a încercat să strângă fonduri pentru el. Fostul soț al Monicăi a mărturisit că nu-și mai permite nici măcar chirie fiindcă are o pensie de 1.976 de lei, iar banca îi păstrează toți banii.