Irinel Columbeanu a primit umilință de la tatăl fostei iubite. Ce i-a spus părintele Oanei Cojocaru după ce a aflat că cei doi încă vorbesc: „M-a marcat”

Irinel Columbeanu încă visează la fosta sa iubită, Oana Cojocaru, care i-a lăsat urme adânci în inima și așa îmbătrânită. Fostul afacerist își dorește să își găsească liniștea lângă o femeie cu capul pe umeri, care să fie și frumoasă, și deșteaptă, dar și cu mult bun simț Până o va găsi, însă, continuă să vorbească despre fosta parteneră.

06 sept. 2023, 16:00
Irinel Columbeanu a primit umilință de la tatăl fostei iubite. Ce i-a spus părintele Oanei Cojocaru după ce a aflat că cei doi încă vorbesc: „M-a marcat”

Irinel Columbeanu plânge și suspină încă după fosta sa iubită, Oana Cojocaru, pe care a și vrut să o ia de soție. Fostul milionar din Izvorani visează la o nuntă ca în povești cu o femeie care să îi aline bătrânețile. Și chiar dacă încearcă să își găsească sufletul pereche și se mai conversează cu alte femei, gândul îi fuge tot la Oana Cojocaru, femeia despre care a crezut că îi va rămâne alături până la sfârșitul zilelor.

Citește și: Irinel Columbeanu tună și fulgeră! Ce spune despre zvonurile despre apărute în presă despre AVC-ul lui

Irinel Columbeanu visează la Oana Cojocaru, dar tatăl tinerei se opune

Fostul afacerist

a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu fosta sa parteneră, Oana Cojocaru. Cei doi încă păstrează legătura și vorbesc constant pe internet. Acum ceva timp chiar a și cerut-o în căsătorie, însă lucrurile nu s-au concretizat între ei. Mai mult, Irinel Columbeanu chiar a scris despre frumoasa sa fostă parteneră în cartea a cărui autor este, manifestându-și admirația față de ea de fiecare dată când are ocazia. Din păcate, însă, tatăl Oanei nu este deloc de acord cu relația dintre cei doi. Ca să se facă foare bine înțeles, bărbatul s-a scris personal lui Irinel Columbeanu, cerându-i să îi lase fiica în pace.

„Eu am mai spus că femeia pe care nu am putut să o uit e Oana Cojocaru. M-a marcat mult și pentru că este o fată foarte frumoasă. Dar m-a și ajutat când mi-a fost greu. Am locuit la un moment dat la ea. Sunt lucruri suficiente care să genereze un sentiment de admirație, amestecat cu recunoștință. Am rămas în relații bune cu ea. Dialogăm destul de des pe whatsapp. Ea știe ce înseamnă pentru mine. Am scris și în cartea mea despre Oana, în volumul 3. I l-am trimis personal, cu dedicație. Consider că ar mai exista o șansă pentru relația noastră. Din moment ce nu s-a întrerupt această legătură dintre noi. Cred că există șanse să reînnodăm relația. Eu am cerut-o de soție pe Oana la un moment dat. Atunci când locuiam la ea. La un moment dat, am și primit niște mesaje destul de urâte de la tatăl ei. Mi-a spus să o las în pace pe Oana și să îmi văd de bătrânețile mele. Nu știu de ce nu s-a concretizat totul între noi cu o nuntă. Pot doar să fac speculații, dar nu îmi stă în caracter”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, potrivit Fanatik.

Irinel Columbeanu a vorbit și despre calitățile pe care le caută la cea pe care o va lua de soție. Își dorește foarte mult să se însoare din nou și să aibă alături o femeie pe gustul lui, care să îi ofere liniște și siguranță. Ajuns la o vârstă, căutarea fericirii a început să îl obosească pe fostul milionar.

„Mă obosește căutarea aceasta permanentă. Îmi doresc să fiu fericit, iar acest lucru înseamnă să îmi găsesc și liniștea. Sunt anumite calități pe care le caut la o femeie. Nu mă interesează neapărat cum arată. Vreau să fie o persoană care să aibă mult simț. Poate și inteligența este o calitate pe care mi-aș dori ca viitoarea parteneră să o aibă. Recunosc faptul că îmi lipsește acea domnișoară pe care tot o caut. Asta e cea mai mare lipsă a mea în momentul de față. Pot spune că tânjesc după iubire. Poate să fie domnișoară, poate să fie și doamnă, nu contează vârsta. Îmi caut jumătatea acum. Eu mai ies cu prietenii, la terase, localuri. Aici, unde locuiesc eu sunt multe domnișoare frumoase. În special din Ucraina”, a mai adăugat Columbeanu pentru srsa citată.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Irinel Columbeanu. Chiar el a făcut anunțul: „Doamna psiholog a venit la mine”