Irinel Columbeanu a rămas fără singura amintire de la Anna Lesko: „Mi-au luat foc și amintirile. Sunt niște coincidențe la mijloc”

Irinel Columbeanu a dezvăluit modul tragic în care a pierdut singura aminitire de la fosta lui iubită, Anna Lesko, care i-a fost alături timp de opt ani.

19 sept. 2023, 17:14
Irinel Columbeanu a rămas fără singura amintire de la Anna Lesko: „Mi-au luat foc și amintirile. Sunt niște coincidențe la mijloc”
Cum a pierdut Irinel Columbeanu ultima amintire de la Anna Lesko

După aproape două decenii de la despărțirea de Anna Lesko, Irinel Columbeanu a făcut o serie de dezvăluiri despre modul în care a pierdut singurul lucru care-i mai amintea de fosta lui iubită, un tablou care a ars odată cu cu vila din Izvorani, în incendiul din anul 2020.

Citește și: Ghinioanele se țin lanț de Irinel Columbeanu! Fostul afacerist are noi probleme cu legea

Irinel Columbeanu și artista basarabeancă au format un cuplu timp de opt ani, în perioada 1996-2004, când afaceristul a lăsat-o pentru Monica Gabor, fosta lui soție. Chiar dacă cei doi au mers pe drumuri diferite, amintirile au rămas în sufletul afaceristului de la Izvorani.

Ani de zile, Irinel Columbeanu a ținut primele pagini ale ziarelor cu relațiile sale. S-a iubit cu femei frumoase, printre care și Anna Lesko, pe vremea când ea avea 17 ani, iar el 38. Relația lor a fost una pasională, iar în timpul ei Anna i-a făcut un cadou unic – un tablou pictat chiar de ea. Irinel l-a păstrat ani buni, până când a ars, atunci când a luat foc vila de la Izvorani.

Citește și: Irinel Columbeanu a primit umilință de la tatăl fostei iubite. Ce i-a spus părintele Oanei Cojocaru după ce a aflat că cei doi încă vorbesc: „M-a marcat”

„Mi-a luat foc tot odată cu casa. Mi-au luat foc și amintirile. A luat foc și tabloul Annei Lesko. Sunt niște coincidențe la mijloc. Eu cred în coincidențe. Primul ei cântec se numea «Ard în flăcări»! Și așa a și fost!”, a declarat acesta, potrivit click.ro.

Anna Lesko și Irinel Columbeanu s-au iubit mult, dar au decis să pună punct relației după opt ani petrecuți împreună. Chiar dacă timpul a trecut, artista mărturisea că lângă el a fost cea mai fericită și că l-a iubit și l-a susținut în cele mai grele momente.

„Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea Anna Lesko despre relația cu Irinel Columbeanu, acum ceva timp.