Irinel Columbeanu, despre relaţia cu Monica Gabor. Ce spune despre plecarea Irinucăi în America

Irinel Columbeanu a vorbit despre relaţia cu Monica Gabor, dar şi despre plecarea Irinucăi în America. Dacă la început fetiţa a locuit cu tatăl ei, acum trăieşte în SUA, alături de mamă. Omul de afaceri spune că a trecut destul de uşor peste această mutare.

12 oct. 2021, 09:44
Irinel Columbeanu, despre relaţia cu Monica Gabor. Ce spune despre plecarea Irinucăi în America
Irinel Columbeanu, despre relaţia cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu, despre relaţia cu Monica Gabor şi plecare Irinucăi în America. Omul de afaceri a mărturisit că nu i-a fost foarte greu atunci când fiica lui s-a dus la mama ei, deoarece, la acel moment, nu se ştia că nu o să se mai întoarcă.

Citeşte şi: Despărţirea de Monica i-a adus falimentul lui Irinel Columbeanu? „O viaţă de cuplu catastrofală influenţează succesul în afaceri”

Irinel Columbeanu, despre relaţia cu Monica Gabor

Acesta a mai dezvăluit că are o relaţie bună cu Monica, de „respect între doi foşti soţi”.

Plecarea Irinucăi în America a fost mai simplă decât poate credeți, datorită faptului că atunci când a plecat nu știam că nu va mai reveni și că avea să stea mai mult acolo.

Relația mea cu Monica este una normală, de respect reciproc între doi foști soți ce au și un copil împreună„, a declarat Irinel Columbeanu pentru Cancan.ro.

Omul de afaceri a vorbit şi despre infectarea cu Covid-19. „A fost un episod complicat, care bine că s-a întâmplat așa cum s-a întâmplat și mai ales ales când s-a întâmplat. Simptomele au fost la început cele arhicunoscute, frisoane febrile, pierderea poftei de mâncare și parțial a gustului și mirosului.

După care au dispărut, făcându-mă să cred că nu aveam nimic, doar, doar oi alege să nu merg la spital. Atunci mi-am dat seama că este un virus planificat parșiv, și de aceea imprevizibil și foarte periculos„, a mai spus omul de afaceri.

Irinel Columbeanu, despre relaţia cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu

nu regretă că a pierdut averea de 150 de milioane de euro. Omul de afaceri s-a mutat de la celebra vilă din Izvorani, cu chirie într-un apartament cu două camere. Fostul magnat s-a obişnuit rapid în noua casă, dar şi cu faptul că trebuie să trăiască cu puţin.

Nu m-am simțit niciodată atât de bine ca în prezent, sentiment prilejuit probabil și de răgazul pentru introspecție fortuit generat de pandemie.

Realizarea faptului că la orice oră nivelul (cu care plecăm dincolo) a ce sălășluiește în oricare din noi constă nu atât în valoarea acumulărilor materiale agonisite, cât în felul reacției pe care simte să o aibă atunci când în cale i se ivește deposedarea de acestea. Da, cu ușurință, probabil fiindcă eram deja obișnuit.

Semnificația drumului oricui în viață. “Răbdare, toate la timpul lor”, ar fi o părere, nu un sfat, celor care simt că nu ar trebui să treacă degeaba prin viață”,  a declarat Irinel Columbeanu pentru Ciao.ro.