Irinel Columbeanu, amenințat cu executarea silită. Datoria incredibilă pentru care a fost citat la tribunal

Irinel Columbeanu are mari probleme cu banii, mai ales dacă facem comparaţie cu vremurile în care era supranumit "milionarul de la Izvorani". După ce a pierdut tot, fostul afacerist a ajuns să dea declarații pe la tribunal, fiindcă nu a achitat mai multe facturi.

16 ian. 2023, 16:18
Irinel Columbeanu, amenințat cu executarea silită. Datoria incredibilă pentru care a fost citat la tribunal
Irinel Columbeanu, amenințat cu executarea silită. Datoria incredibilă pentru care a fost citat la tribunal

Irinel Columbeanu, amenințat cu executarea silită. Fostul milionar trece prin momente dificile, din cauza unei sume derizorii pe care nu a achitat-o. Mai precis, Irinel Columbeanu a fost citat în fața judecătorilor, din cauza unor datorii pe care le avea la furnizorul de energie electrică. A achitat facturile, iar magistrații au închis dosarul cu o mențiune: „Respinge cererea, ca rămasă fără obiect. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 42,02 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept”. Astfel, dacă nu va plăti cheltuielile de judecată, irinel Columbeanu s-ar putea trezi cu un nou dosar, de executare silită! În acest caz ar plăti nu doar cei 42 de lei, ci și munca executorilor, în cuantum de câteva sute de lei, scrie SpyNews.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu tună și fulgeră după ce pierdut procesul cu Enel: „Nu vreau să le plătesc nimic unor hoți!”

Fostul milionar se confruntă cu probleme financiare tot mai mari, iar anul trecut a fost dat în judecată de trei oameni de afaceri, care au cerut radierea de la Registrul Comerțului a unei societăți comerciale care îi aparţinea: „Admite cererea. Dispune radierea din registrul comerţului a menţiunii privind sediul pârâtei T.E.T Gruop SRL din Bucureşti, Calea Victoriei, nr. -, bl.-, tronson 5, et. 9, cam.-, sector 1. Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în Registrul Comerţului. Obligă pârâta la plata către reclamanţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 100 lei. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI-a Civilă, sub sancţiunea nulităţii”.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu uimește la 65 de ani. „Îmi plac fetele de 18-20 de ani”

Decizia instanței a rămas definitivă, pentru că Irinel Columbeanu nu a înaintat apel.