Irinel Columbeanu uimește la 65 de ani. „Îmi plac fetele de 18-20 de ani”

Irinel Columbeanu are 65 de ani, însă reprezentantele sexului frumos continua să îl atragă parcă din ce în ce mai mult. Cu toate că e singur în aceste momente e încă atras de femeile aflate la vârste fragede.

17 oct. 2022, 14:55
Irinel Columbeanu uimește la 65 de ani. „Îmi plac fetele de 18-20 de ani”

Irinel Columbeanu are 65 de ani, însă reprezentantele sexului frumos continua să îl atragă parcă din ce în ce mai mult. Nu mai e un secret pentru nimeni că Irinel Columbeanu a țintit mereu la femei care mai de care mai frumoase, printre acestea numărându-se și Ana Lesko sau fosta soție, Monica Gabor. Un lucru de remarcat este faptul că toate femeile cu care s-a iubit fostul milionar au fost mult mai tinere decât el. Un exemplu concret în acest caz este chiar fosta soție, Monica Gabor, care era mai tânără decât el cu 30 de ani. O altă diferență de vârstă uriașă a fost și între el și fosta lui iubită, Oana, care era cu 40 de ani mai tânără decât el.

Irinel Columbeanu: „Îmi plac tot femeile tinere, de 18-20 de ani”

Cu toate că s-a iubit cu femei celebre și extrem de frumoase, Irinel Columbeanu, este singur în acest moment, asta după ce s-a despărțit de iubita lui, Oana. „Momentan sunt singur! Nu am nicio iubită. Nu îmi doresc în această clipă o parteneră. Totul din cauza experiențelor neplăcute pe care le-am avut în trecut. Însă, chiar dacă gândesc în modul acesta, nu mi-am schimbat gusturile în materie de femei. Îmi plac tot femeile tinere, nu contează vârsta…să fie de 18 – 20 de ani, să fie tinere, asta este important. Nici nu am preferințe dacă să fie blondă, brunetă, roșcată sau șatenă…doar pot să îți zic că nu mi-am schimbat gusturile” a declarat pentru Click.

Irinel și Monica Gabor au împreună o fetiță

Ani la rând povestea dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a ținut prima pagină a ziarelor tabloide. A fost o iubire contestată de mulți și asta datorită dfirenței de vârstă dintre cei doi.  Cu toate acestea cei doi nu au ținut cont de gura lumii și s-au iubit pătimaș. Mai mult, cei doi au făcut și un copil, pe Irinuca. Deși inițial Irinel a preferat ca după despărțire fetița  să râmână în România alături de tatăl ei, ulterior Irinuca a mers alături de mama ei în SUA, acolo unde Monica Columbeanu a hotărât să se mute și să dea celebritatea de aici, pentru a se bucrura de liniște. Irina se simte minunat alături de mama ei și pare că nu duce deloc dorul României.

Citește și Monica Gabor îl umilește pe Irinel Columbeanu. Totul are legătură cu fiica lor

Citește și Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Vestea a fost dată de Irinel Columbeanu: „A fost un conflict, într-adevăr”