Irinel Columbeanu tună și fulgeră după ce pierdut procesul cu Enel: „Nu vreau să le plătesc nimic unor hoți!”

Irinel Columbeanu trebuie să plătească o sumă fabuloasă către Enel. Potrivit deciziei judecătorești, fostul soț al Monicăi Gabor trebuie să plătească suma de 1.497,12 lei, dar și penalități de întârziere, în valoare de 49,8 lei.

06 ian. 2023, 23:18
Irinel Columbeanu tună și fulgeră după ce pierdut procesul cu Enel: „Nu vreau să le plătesc nimic unor hoți!”

Irinel Columbeanu a pierdut procesul cu Enel, după ce a fost dat în judecată pentru că nu ar fi plătit facturile pentru vila de la Izvorani, nelocuită, incendiată, care a ars complet.

Deși este bun de plată, fostul milionar spune că nu va plăti suma către compania de electricitate. Fostul om de afaceri a declarat în exclusivitate pentru impact.ro că nu va plăti un leu dintr-o sumă pe care nu are cum să o datoreze, mai ales că a anunțat firma că nu mai locuiește la adresa din Cioplani.

Citiți și: Irinel Columbeanu şi-a făcut planurile pentru 2023: „Să o revăd oriunde”

Fostul soț al Monicăi Gabor a fost total surprins de decizia instanței, care-l obligă să plătească suma de 1.497,12 lei alocată facturii neachitate de energie electrică, reprezentând consumul de la fosta sa vilă de la Izvorani, care i-a ars din temelii, dar și penalități de întârziere, în valoare de 49,8 lei.

Judecat în lipsă, la Camera Preliminară, după ce a fost mutat de la Judecătoria Buftea la Judecătoria sectorului 1, Irinel Columbeanu a pierdut procesul cu compania de energie electrică, ce-l dăsuse inițial în judecată pentru facturi neachitate, în valoare de 530 de lei, după ce i-a ars vila de la Izvorani.

Irinel Columbeanu spune că este nedreptățit și nu va plăti niciun leu din suma datorată către Enel

„Nu vreau să le plătesc nimic unor hoți. Sincer de-abia așteptam să fi avut ocazia să întreb în fața instanței partea reclamantă pe ce documente s-or fi bazat ca să mă cheme în judecată câtă vreme locuința care reprezintă punctul de consum de la adresa str. Jandarmeriei nr. 8, sat Izvorani, comuna Ciolpani, jud. Ilfov nu mai este demult locuită, deci nu mai are cine să consume, situație de notorietate publică de la incendiul total ce a avut loc acolo în ultimul weekend din 2020, amplu relatat și mai ales câtă vreme eu nu mai sunt demult proprietar acolo – aspect despre care eu am informat partea reclamantă solicitându-i în scris schimbarea contractului de furnizare energie electrică de pe numele meu.Acest aspect este esențial pentru tragerea cuiva la răspundere de către orice instanță care se respectă și care avea datoria să cerceteze aspectul proprietății, iar partea reclamantă ar fi fost obligată să nu ascundă de instanță aspectul pe care îl cunoștea de la mine în scris ci din contră, să o informeze corespunzător.Drept care m-aș fi așteptat ca partea reclamantă (Enel) să fie în vreun fel penalizată de instanța JS1 pentru faptul că a dat în judecată un ne-proprietar, că ulterior luând la cunoștință chiar de la el că ne-proprietarul este ne-proprietar nu și-a retras acțiunea, determinând astfel menținerea pe rolul instanței și pe cheltuiala statului a unui proces ridicol și absurd”

, a declarat Irinel Columbeanu, conform sursei citate.

Citiți și: Irinel Columbeanu, dat în judecată pentru facturi neachitate: „Cum o casă nelocuită, care a ars complet poate genera consum de energie electrică? Spiritele care au dat foc casei, probabil se încălzesc la reșou”