Irinel Columbeanu, scos din sărite pe internet. Fostului milionar i s-a reproșat că se face de râs cu aparițiile sale: „Ramolit ești tu, amărășteanule”

Irinel Columbeanu a răbufnit pe rețelele sociale după ce a fost criticat de mai mulți internauți. Aceștia i-au spus că se face de râs cu aparițiile sale.

02 feb. 2024, 20:10
Irinel Columbeanu, scos din sărite pe internet. Fostului milionar i s-a reproșat că se face de râs cu aparițiile sale: „Ramolit ești tu, amărășteanule”

Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea, iar în prezent locuiește la azil. Prietenii și cunoscuții sunt cei care îl ajută să se descurce financiar.

După ce i s-a spus că se face de râs cu aparițiile sale, Irinel Columbeanu și-a ieșit din fire și a avut o reacție care pe mulți i-a șocat. Fostul milionar a fost chemat în emisiunea online „Fiță cu Adiță”, unde a apărut alături de Tzanca Uraganu, care i-a promis că îl va ajuta oricând are nevoie. Asocierea lui Columbeanu cu manelistul a fost privită cu ochi răi de către ceilalți.

Citește și Monica Tatoiu, despre eforturile pe care le-a făcut pentru a-l impresiona pe soțul ei. S-a ales cu spitalizare. ”Ce nu face omul din dragoste. Mi s-a deformat piciorul”

Irinel Columbeanu e destul de activ pe rețelele sociale, unde le arată tuturor ce fel de activități are. .

„O surpriză placută din partea lui Adiță (n.r. Adiță Voicu) și o companie placută alaturi de Andrei Velcu, alias Tzanca Uraganul”, a scris fostul milionar pe Facebook, unde a distribuit episodul integral al emisiunii online.

Nu mulți au fost încântați să-l vadă pe Irinel Columbeanu într-o astfel de ipostază, motiv pentru care l-au criticat aspru.

Schimbul de replici dintre Irinel Columbeanu și un internaut:

Internaut: Te faci de râs cu coțofana asta.

Irinel Columbeanu: Bine că te pricepi tu la coțofene, marțafoiule!

Internaut: Ești ramolit rău.

Irinel Columbeanu: Ramolit ești tu,(…) amărășteanule!.

Citește și Reprezentanții clinicii acuzate de moartea lui Petrică Mîțu Stoian, față în față cu judecătorii Curții Supreme! Vor redeschiderea unității