Irinel Columbeanu, de urgenţă la spital după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19: „Mă tem pentru el”

Irinel Columbeanu a ajuns de urgenţă la spital după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19. Omul de afaceri se simţea rău de aproximativ o săptămână. Aceasta credea că este vorba despre o răceală puternică și nu a luat în calcul o infectare cu Sars-CoV-2.

23 sept. 2021, 19:40
Irinel Columbeanu, de urgenţă la spital după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19: „Mă tem pentru el”

Irinel Columbeanu, de urgenţă la spital. În aceste momente, afaceristul se află internat la spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov, medicii având în permanență situația sub control, astfel primește tratament împotriva Covid-19.

Citeşte şi: Despărţirea de Monica i-a adus falimentul lui Irinel Columbeanu? „O viaţă de cuplu catastrofală influenţează succesul în afaceri”

Irinel Columbeanu, de urgenţă la spital

Un prieten apropiat de-al fostului milionar, Nicușor Stan, a oferit primele declarații despre starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu. Acesta susține că se roagă pentru ca amicul său să se vindece.

Acum am vorbit cu el. De fapt, nu poate vorbi, dar mi-a confirmat că are, din păcate COVID-19. Mi-a scris într-un mesaj că deocamdată este bine, dar că este internat. Oricum, eu le recomand tuturor să meargă la spital în caz că fac COVID-19, nu este de joacă cu acest virus și dacă ești vaccinat, și dacă nu ești.

Da, mă tem pentru Irinel Columbeanu. Nu mai este chiar tânăr, are și niște probleme de sănătate, probleme cardiace plus acea pareză făcută cu mulți ani în urmă.

Se poate vedea și pe mersul lui că nu s-a recuperat complet de la acea pareză, o mână nici nu o folosește tocmai bine. Așa că, e normal, mă tem pentru el și mă rog să îi fie bine‘, a spus Nicușor Stan pentru Fanatik.ro.

Irinel Columbeanu nu regretă că a pierdut averea

Irinel Columbeanu

nu regretă că a pierdut averea de 150 de milioane de euro. Omul de afaceri s-a mutat de la celebra vilă din Izvorani, cu chirie într-un apartament cu două camere. Fostul magnat s-a obişnuit rapid în noua casă, dar şi cu faptul că trebuie să trăiască cu puţin.

Nu m-am simțit niciodată atât de bine ca în prezent, sentiment prilejuit probabil și de răgazul pentru introspecție fortuit generat de pandemie.

Realizarea faptului că la orice oră nivelul (cu care plecăm dincolo) a ce sălășluiește în oricare din noi constă nu atât în valoarea acumulărilor materiale agonisite, cât în felul reacției pe care simte să o aibă atunci când în cale i se ivește deposedarea de acestea. Da, cu ușurință, probabil fiindcă eram deja obișnuit.

Semnificația drumului oricui în viață. “Răbdare, toate la timpul lor”, ar fi o părere, nu un sfat, celor care simt că nu ar trebui să treacă degeaba prin viață”,  a declarat Irinel Columbeanu pentru Ciao.ro.