Irinel Columbeanu pleacă în America. Vrea să petreacă timp cu fiica lui: „Am informat-o și pe Monica”

Irinel Columbeanu pleacă în America, pentru că vrea să își vadă fiica și să petreacă timp cu ea. Afaceristul a informat-o pe fosta lui soție, Monica Gabor, că merge în Malibu, în luna iunie, unde va petrece câteva săptămâni. Asta pentru a recupera timpul pierdut fără Irina.

30 mai 2023, 22:42
Irinel Columbeanu pleacă în America. Vrea să petreacă timp cu fiica lui: „Am informat-o și pe Monica”
Irinel Columbeanu pleacă în America

Irinel Columbeanu pleacă în America. După o perioadă îndelungată în care a stat departe de fiica lui, afaceristul va merge în SUA să o viziteze. Mai mult decât atât, are de gând să rămână câteva săptămâni bune.

Citește și: Momente dramatice pentru Irinel Columbeanu. Fostul milionar este devastat: „Nu este foarte plăcut”

Eu am vrut să merg în America în iarna asta, dar s-au întâmplat niște lucruri. Au fost niște greve, la aeroporturi și văzând situația nu am mai avut curaj să plec. Eu ziceam că sunt niște probleme cu birocrația legate de venirea ei aici. Dar eu voi merge în luna iunie la ea.

Am corespondat recent cu ea și mi-a spus că o perioadă recomandată ar fi în weekend-ul din preajma lui 13 iunie. Atunci ea va intra în vacanță. Apoi mă voi întoarce acasă pe data de 30 iunie.

Voi sta ceva timp acolo, să petrec timp cu Irinuca. Am informat-o și pe Monica despre această intenție de-a mea. Mi-a spus că nu este nicio problemă, doar să mă înțeleg cu Irina asupra perioadei. Dar acest lucru tocmai l-am făcut”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Fanatik.ro.

Irinel Columbeanu pleacă în America

Irinel Columbeanu are planuri mari în ceea ce o privește pe Irina. A spus că s-a gândit ca în viitorul apropiat fiica sa să scrie o carte, un volum pe care îl va lansa în limba chineză.

Eu i-am propus Irinei, așa, ca o chestie puțin mai exotică, să scrie ea un volum. Eu consider că are talent artistic. I-am propus să îl scrie în limba chineză.

I-am făcut rost și de un traducător, în acest sens. Acum, dacă mă voi duce în iunie, poate voi avea ocazia să reiau subiectul cu ea. Sau poate chiar să vorbesc cu Mr. Pink, să se implice în acest proiect.

Mi s-ar părea frumos. I-am sugerat Irinei să povestească ea tot ce i s-a întâmplat, din punctul ei de vedere. Iar ce i s-a întâmplat are o legătură destul de strânsă cu China, care reprezintă o piață imensă pentru a vinde cărți. Iar lucrul acesta s-ar putea să fie un adevărat succes, atât pentru ea, cât și pentru cei care ar investi alături de ea. Așa cum este tatăl ei vitreg, Mr. Pink.

Dar eu i-am găsit și traducător, prin bunăvoința unui cunoscut de-al meu, care este implicat în promovarea firmelor din Republica Populară Chineză. S-ar putea ca ideea să prindă până la urmă. Nu acesta este motivul pentru care voi merge în America. Eu merg ca să o văd pe Irina”, a mai spus Irinel Columbeanu.