Irinel Columbeanu este falit! S-a mutat în chirie şi a făcut pace cu fosta soţie. Ce s-a întâmplat cu unica lui fiică

Irinel Columbeanu şi-a schimbat radical stilul de viaţă: a renunţat la maşinile de lux, la cheltuielile exorbitante, dar şi la "palatul" de la Izvorani. De câteva luni, omul de afaceri s-ar fi mutat cu chirie într-un apartament cu două camere. Acesta ar fi şi motivul pentru care a acceptat ca Irina să meargă în America, la mama ei.

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 11:57
Irinel Columbeanu este falit! S-a mutat în chirie şi a făcut pace cu fosta soţie. Ce s-a întâmplat cu unica lui fiică

În 2007 era unul dintre miliardarii României, râvniţi de multe domnişoare. Conducea noul model de Rolls Royce Phantom EWB personalizat în valoare de 600.000 de euro, dar şi un Bentley de 220.000 de euro, deţinea mai multe imobile în Bucureşti, terenuri la Ciolpani şi un adevărat palat la Izvorani.

Pare incredibil, însă surse din preajma lui Columbenau spun că în toamna trecută, el s-ar fi decis să se mute într-un apartament cu două camere, într-un cartier de pe lângă Bucureşti şi că ar conduce un Opel la mâna a doua. Deseori a fost văzut prin complex, la plimbare sau la cumpărături, însă culmea e că ar fi rămas în urmă şi cu plata la chirie.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu riscă să rămână fără apa caldă. Ce datorie are de plătit la întreţinere, în blocul unde s-a mutat cu iubita

„Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea”, a povestit pentru Click! o persoană care locuieşte în acelaşi cartier.

Se pare că acesta ar fi şi motivul pentru care Irinel a făcut pace cu Monica Gabor şi a decis ca unica lor fiică, Irinuca, să meargă în America, întrucât nu mai putea să achite taxele şcolare şi nici nu îşi mai permitea alte cheltuieli de întreţinere.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu a ajuns sărac lipit! Ce maşină conduce acum după ce şi-a vândut Bentley-ul FOTO

„Irina se află în America de doi ani. Ea învăţa la Liceul Francez «Anna de Noaielles» unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei”, au mai spus aceleaşi surse pentru Click!

Dacă unele bunuri le-a putut vinde, spre exemplu maşinile, pe altele nu le-a putut salva şi asta din cauza datoriilor şi a executării silite. Firma cu betoanele l-a dus la „pierzanie”. S-a împrumutat la bancă, dar nu a mai achitat creditul de 7 milioane de euro, aşa că i s-a pus sechestru pe cele 56 de terenuri. Columbeanu a ajuns la fundul sacului.