Irinel Columbeanu a ajuns sărac lipit! Ce maşină conduce acum după ce şi-a vândut Bentley-ul FOTO

Irinel Columbeanu a renunţat recent, forţat şi de împrejurări, la viaţa de lux şi opulenţă şi a trecut la o viaţă simplă. Cunoscutul "miliardar de la Izvorani" a pierdut vilă din apropierea Capitalei din cauza datoriilor, iar Bentley-ul cu care făcea senzație în urmă cu 15 ani, când era căsătorit cu Monica Gabor, a fost scos la vânzare, la un preț năucitor, doar 29.000 de euro. 

RomaniaTV.net
25 apr. 2020, 13:16

Acesta s-a mutat într-un apartament cu două camere, aflat în complexul rezidențial Cosmopolis. În martie a ajuns amenințat cu evacuarea fiindcă nu și-a plătit chiria șase luni, anumite chestiuni fiind neclare chiar și la întreținere.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu riscă să fie EVACUAT din apartamentul închiriat cu 400 de euro. Omul de afaceri nu a plătit chiria de 6 luni

Irinel Columbeanu a fost văzut recent într-un ansamblu de locuințe din zona Colentina. Acesta conducea un Opel Astra, second-hand, ce are o valoare pe piață de cel mult 7.000 de euro.  Din fericire, situația nu l-ar deranja deloc pe afacerist, ba din contră. Nu se sfiește deloc să meargă cu actuala mașină la cumpărături, pe care o conduce, cu demnitate, pe străzile Capitalei.

Irinel Columbeanu a contractat, în 2007, un credit în valoare de 5,5 milioane de euro, de la Marfin Bank. După aproximativ cinci ani, în care a fost bun platnic, milionarul nu a mai reușit să achite ratele. Astfel unitatea bancară a încercat să-și recupereze prejudiciul în instanță, iar toamna trecută omul de afaceri a fost nevoit să abandoneze celebra vilă de la Izvorani.

Citeşte mai multe detalii pe: www.cancan.ro