Monica Gabor, aşteptată în România de Irinel Columbeanu. Care este motivul

Monica Gabor este aşteptată în România de Irinel Columbeanu, pentru a-şi rezolva nişte probleme mai vechi. Cei doi sunt în relaţii foarte bune, au reuşit să se înţeleagă pentru binele fiicei lor, Irina.

02 aug. 2021, 10:34
Monica Gabor, aşteptată în România de Irinel Columbeanu. Care este motivul
Monica Gabor, aşteptată în România de Irinel Columbeanu

Monica Gabor, aşteptată în România de Irinel Columbeanu. Atât fostul milionar de la Izvorani, cât şi mama fetei sale, sunt citați într-un dosar în care se cere atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvență a unei firme la care erau amândoi asociați.

Monica Gabor, aşteptată în România de Irinel Columbeanu

Este vorba despre ”Monica Columbeanu SRL”, societatea care a produs celebrul reality-show despre viața spectaculoasă a cuplului, în urmă cu un deceniu și jumătate și care a fost difuzat la un post național de televiziune.

Se pare că firma a acumulat datorii la ANAF, iar un cabinet de insolvență le-a solicitat acestora să plătească datoriile, fiind considerați principalii vinovați pentru situația în care se află firma. În 2009, la data ultimului bilanț, societatea celor doi ajunsese la datorii de aproape 300.000 de lei.

Citeşte şi: Cu cine s-a afișat Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. Cum a fost surprinsă în Dubai FOTO

Monica Gabor, mesaj după despărțirea de Mr. Pink

După ce a șters toate fotografiile cu Mr. Pink de pe conturile ei de socializare, Monica Gabor a postat un mesaj cât se poate de sugestiv cu privire la despărțirea de milionarul de origine asiatică stabilit în SUA.

Monica Gabor a ales să posteze un video cu Denzel Washington, superstarul de la Hollywood, care, în stilul caracteristic vedetelor de acolo, fac pe lupii moraliști și dau lecții de conduită.

Ai grijă în ceea ce crezi. Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat. Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație?

Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevarat. Deci ce responsabilități aveți voi? Să spuneți adevarul și nu doar să fiți primii.

Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui ii pasă? Dă-o. Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevarat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exercițiu devii bun”, este mesajul postat.