Irinel Columbeanu o duce regește la azil. Ce spune directorul despre fostul milionar: „Nu are moralul scăzut, nu l-am văzut niciodată să plângă”

Irinel Columbeanu o duce regește la azil. De jumătate de an, fostul milionar, în vârstă de 66 de ani, trăiește în azilul de bătrâni din Ghermănești. Asta după ce a pierdut, într-o secundă, toată averea colosală ajungând într-o chirie pe care nu și-o mai putea permite să o plătească.

01 mart. 2024, 09:38
Irinel Columbeanu o duce regește la azil. Ce spune directorul despre fostul milionar: „Nu are moralul scăzut, nu l-am văzut niciodată să plângă”
Irinel Columbeanu o duce regește la azil

Irinel Columbeanu o duce regește la azil. Directorul căminului a declarat că fostul om de afaceri se simte foarte bine, face sport în fiecare zi, se hrănește corespunzător și are o stare psihică foarte bună.

Citește și: Care este ultima dorință a lui Irinel Columbeanu. Are legătură cu fiica lui, Irina: „Cu ocazia asta m-aș duce în America”

Irinel Columbeanu o duce regește la azil

Irinel este bine. Are o pensie pe lună de 2.000 de lei. Duce o viață liniștită aici. Dimineața se trezește, ia micul – dejun, bea un ceai după care o cafea fără cofeină.

Recent i s-au făcut toate analizele medicale și ceea ce este cel mai important este că nu are AVC. Zilnic merge aici, la azil, la sală, face mișcare. Nu are moralul scăzut, nu l-am văzut niciodată să plângă, este bine aici”, a declarat Ion Cassian pentru Click.ro.

Fiica lui, Irina, în vârstă de 17 ani, locuiește cu mama sa, Monica Gabor, în America. Chiar dacă îi despart mulți kilometri acest lucru nu îi împiedică pe cei doi să nu țină legătura.

Am văzut că are un album de poze cu fiica sa lângă pat și se uită mereu la el. Un prieten am înțeles că i l-a făcut. De vorbit la telefon vorbește cu ea de două – trei ori pe săptămână. Tot timpul îl aud vorbind de Irinuca. Știu că ea îi mai trimite bani din străinătate, dar nu am intrat în detalii mai multe să aflu ce și cum pentru că nu este treaba mea”, a mai spus Ion Cassian.