Irinel Columbeanu s-a vindecat de Covid-19: „Am ieșit din spital. Acum mă voi vaccina”

Irinel Columbeanu s-a vindecat de Covid-19, după ce a stat câteva zile internat la Spitalul Ilfov. Omul de afaceri a primit tratamentul corespunzător, cu ajutorul căruia a câștigat lupta cu virusul. Recent, a fost și externat.

28 sept. 2021, 14:34
Irinel Columbeanu s-a vindecat de Covid-19: „Am ieșit din spital. Acum mă voi vaccina”
Irinel Columbeanu s-a vindecat de Covid-19

Irinel Columbeanu

s-a vindecat de Covid-19. În urmă cu câteva zile, a fost luat cu ambulanţa de acasă şi internat în spital. Din fericire, a contractat o formă uşoară a bolii şi nu a fost conectat la aparate, astfel, viaţa nu i-a fost pusă în pericol.

Irinel Columbeanu s-a vindecat de Covid-19

Omul de afaceri a dat primele declaraţii şi a mărturisit că se află într-o stare bună de sănătate. Mai mult decât atât, a mărturisit că o să se vaccineze.

Sunt bine, am ieșit din spital. Nu am nevoie (n.r.- de cineva care să mă ajute). Probabil că da, acum mă voi vaccina”, a spus Irinel Columbeanu, potrivit fanatik.ro.

Citeşte şi: Monica Gabor și Irinel Columbeanu, la un pas de împăcare? Afaceristul rupe tăcerea: „Cel mai mare lux este să spui adevărul”

Irinel Columbeanu nu regretă că a pierdut averea

Omul de afaceri s-a mutat de la celebra vilă din Izvorani, cu chirie într-un apartament cu două camere. Fostul magnat s-a obişnuit rapid în noua casă, dar şi cu faptul că trebuie să trăiască cu puţin.

Nu m-am simțit niciodată atât de bine ca în prezent, sentiment prilejuit probabil și de răgazul pentru introspecție fortuit generat de pandemie.

Realizarea faptului că la orice oră nivelul (cu care plecăm dincolo) a ce sălășluiește în oricare din noi constă nu atât în valoarea acumulărilor materiale agonisite, cât în felul reacției pe care simte să o aibă atunci când în cale i se ivește deposedarea de acestea. Da, cu ușurință, probabil fiindcă eram deja obișnuit.

Semnificația drumului oricui în viață. “Răbdare, toate la timpul lor”, ar fi o părere, nu un sfat, celor care simt că nu ar trebui să treacă degeaba prin viață”,  a declarat Irinel Columbeanu pentru Ciao.ro.