Irinel Columbeanu şi-a făcut planurile pentru 2023: „Să o revăd oriune”

Irinel Columbeanu a rememorat perioada copilăriei, dar a vorbit și despre planurile sale pentru anul 2023. Nu se rezumă la multe, ci doar la cel mai important lucru din viața sa: fiica lui, Irinuca, care acum locuiește în Statele Unite ale Americii.

02 ian. 2023, 16:11
Irinel Columbeanu şi-a făcut planurile pentru 2023: „Să o revăd oriune”

Irinel Columbeanu avea planuri mari pentru anul acesta. Fostul om de afaceri avea de gând să-și petreacă Revelionul alături de fiica sa, în America, însă totul s-a anulat.

Irinel Columbeanu a vorbit deschis despre ceea ce vrea să facă în anul 2023, dar și despre relația pe care în prezent cu fosta soție, Monica Gabor. De asemenea, Irinel Columbeanu a rememorat Crăciunul din copilărie și perioada comunismului, dar nu a ascuns că marea lui bucurie este să își vadă fetița, deja o domnișoară în toată regula, pe Irina.

În acest sens, fostul soț al Monicăi Gabor a povestit cum și-a petrecut sărbătorile într-un restaurant din zona în care locuiește, dar a dezvăluit și motivul pentru care a renunțat la bradul de Crăciun, anul acesta. De asemenea, Irinel Columbeanu și-a amintit și de perioada sărbătorilor petrecute în copilărie.

Irinel Columbeanu spune adevărul! A apelat la vrăjitoare sau nu pentru a-și ține iubitele aproape

„Încă nu, sunt prea apropiate între ele aceste două evenimente. Crăciunul l-am petrecut într-un local aici în Cosmopolis, unde locuiesc. În micuțul apartament unde locuiesc eu, nu prea mai e loc și pentru un brad, poate doar un brăduț artificial, însă ce e artificial nu-mi place, mai bine fără.

Atunci când le-am sărbătorit, în ultimul decembrie al anului 1970, cu alți copii de vârsta mea (13 ani), părinții mei, având încredere să-mi dea pe mână vila unui coleg de-al tatălui meu, la Institutul de Petrol și Gaze din Ploiești. Încrederea mi-a plăcut și m-a mișcat. Crăciunul era destul de rigid. Cel mai mult îmi plăceau preparatele tradiționale din carne de porc.”, a dezvăluit omul de afaceri, pentru FANATIK.
Irinel Columbeanu este extrem de mândru de fiica sa. Care este planul pe care l-a pus la cale afaceristul împreună cu Monica Gabor pentru viitorul Irinei
Dacă Irinel Columbeanu spera să-și petreacă anul acesta sărbătorile alături de fiica sa, se pare că invitația din partea fostei soții nu a venit, motiv pentru care bărbatul a rămas în România. Totuși, acesta a intrat în 2023 cu dorința arzătoare de a-și revedea fiica cât mai curând.

„Vreau să o revăd oriunde, pe fiica mea Irina. Învață din răsputeri. Sper că (învață, n. red.) ambiția și cu siguranță empatia față de semenii noștri.”, a mai spus Irinel Columbeanu.