Irinel Columbeanu şi Monica, din nou un cuplu? Ce spune fostul milionar: „Vreau să fac doar câteva atenții”

Irinel Columbeanu şi Monica, din nou un cuplu? Această întrebare este pe buzele multora, de când fosta scorpie de la Izvorani s-a despărţit de Mr. Pink. Omul de afaceri a vorbit despre această ipoteză, deşi nu crede că acest lucru ar fi posibil.

06 aug. 2021, 11:00
Irinel Columbeanu şi Monica, din nou un cuplu? Ce spune fostul milionar: „Vreau să fac doar câteva atenții”
Irinel Columbeanu şi Monica, din nou un cuplu?

Irinel Columbeanu şi Monica, din nou un cuplu? Omul de afaceri preferă să se abțină de la comentarii privind schimbările din viața fostei soții. Despre o eventuală împăcare a lor, Iri nici nu confirmă, nici nu infirmă categoric acest lucru.

Citeşte şi: Monica Gabor, aşteptată în România de Irinel Columbeanu. Care este motivul

Irinel Columbeanu şi Monica, din nou un cuplu?

Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred ca este posibil. Sincer să fiu și dacă as avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred ca ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presa sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar.

Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat sa nu deschid acest subiecte. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și sa știți ca cel mai mare lux este sa spui adevărul. Când am spus ca e bine, credeți-mă că e foarte bine.

Mie nu mi place sa mă bag în ciorba altuia. Prefer sa ma fac dispărut atunci când sunt cautat.”, a mărturisit Irinel Columbeanu la Antena Stars.

Irinel a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mr. Pink. „Am fost tratat cu respect, nici mai mult nici mai puțin. Totul a decurs foarte bine, mai bine decât mă așteptam. Ce am avut de transmis am spus. Monica este o femeie deșteaptă, dar și el. Consider că din ce este acum între ei, o să se nască un progres”, a mai mărturisit Irinel Columbeanu.


loading...