Irinel Columbeanu revine în forță. Fostul „Miliardar de la Izvorani” s-a etalat cu un bolid de lux de 50.000 de euro și două dive misterioase

Irinel Columbeanu, cunoscut în trecut ca "miliardarul de la Izvorani", s-a etalat cu o mașină scumpă și două femei frumoase, exact ca în vremurile de glorie.

26 mai 2021, 19:01

Irinel Columbeanu pare că a revenit în forță, „miliardarul de la Izvorani” s-a afișat cu o mașină Range Rover de 50.000 de euro, în fața unui mall din nordul Capitalei, una dintre zonele preferate ale oamenilor bogați.

Această întâmplare este o surpriză neașteptată, având în vedere că în ultimii ani, viața lui Irinel Columbeanu nu mai are nimic de-a face cu luxul de altă dată. Cel care în vremurile de glorie fusese supranumit „miliardarul de la Izvorani” a trecut printr-o perioadă nefastă pe plan financiar.

Irinel Columbeanu, bărbatul pentru care mașinile scumpe și opulența erau la ordinea zilei, a fost copleșit de datorii. Fostul bogătaș a fost nevoit să-și vândă vila din apropierea Capitalei, precum și toate mașinile de lux pe care le deținea în perioada în care se afla cu Monica Gabor. Le-a înlocuit, la început, cu un Opel Astra, second-hand, după care cu un Mercedes vechi de 20 de ani.

Irinel Columbeanu, cu bolidul de lux la un restaurant de fițe din Capitală

Irinel Columbeanu a avut recent o apariție extravagantă. Fostul bogătaș s-a etalat cu o mașină de lux al cărei  preț se ridică la valoarea unui apartament de dimensiuni medii, condusă, bineînțeles, de un șofer personal, conform CanCan.

Lui Irinel Columbeanu i s-a deschis portiera și a ieșit din bolidul de lux alături de două tinere superbe. Irinel și anturajul său s-au plimbat prin zonă, apoi s-au relaxat la un restaurant de fițe. După cina pe care a luat-o alături de cele două dive, Columbeanu și cele două tinere s-au refugiat în apartamentul fostului miliardar.

 

 


loading...