Veste bună pentru Irinel Columbeanu. Fostul milionar a câştigat procesul cu Enel

Veste bună pentru Irinel Columbeanu. Fostul milionar a câștigat procesul cu furnizorul de energie, Enel, după ce a fost dat în judecată pentru că nu ar fi platit facturile pentru vila de la Izvorani, nelocuită, incendiată, care a ars complet.

04 aug. 2022, 09:37
Veste bună pentru Irinel Columbeanu. Fostul milionar a câştigat procesul cu Enel
Veste bună pentru Irinel Columbeanu

Veste bună pentru Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri a avut parte de multe neplăceri cauzate de compania de electricitate la care era conectată vila de la Izvorani, în care a locuit o perioadă lungă în urmă cu câțiva ani. Irinel a primit facturi uriașe, chiar dacă s-a mutat și vila a luat foc, iar pentru că nu le-a plătit, a fost dat în judecată.

Veste bună pentru Irinel Columbeanu

Acesta susține că se mutase de mult timp de acolo, deoarece i se pusese sechestru pe lucruri, așa că nu avea cum să consume energie electrică. Enel-ul a fost de altă părere, așa că a emis mai multe facturi, în valoare de 530 de lei, ceea ce l-a enervat teribil pe omul de afaceri.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu nu şi-a vizitat niciodată fiica în America. Care a fost motivul care l-a ținut departe de Irina

Cum o casă nelocuită, incendiată, care a ars complet poate genera consum de energie electrică? Și debranșată de la rețea, de ei înșiși. Cred că numai în România se poate întâmpla așa ceva. Acolo nu locuiește nimeni, cine consumă? Insectele, șobolanii? Cum s-au acumulat facturi pe care nu le-am plătit pentru că în mintea mea, doar spiritele care au dat foc casei, probabil se încălzesc la reșou? Dar nu voi lăsa lucrurile așa”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Impact.ro.

Acum, fostul soț al Monicăi Gabor este mulţumit, pentru că s-a făcut dreptate şi a scăpat de plata facturilor venite din partea companiei Enel. Mai mult decât atât, Irinel Columbeanu susține că are de primit din partea acesteia o sumă de 8 lei, deoarece a achitat o sumă prea mare pentru facturile anterioare.