Irinel Galasiu, despre cristalele care atrag banii și abundența financiară: „Conțin energia și informația pământului de mii și milioane de ani”

Irinel Galasiu, specialistă în cristaloterapie, a discutat despre importanța și rolul pe care-l joacă cristalele în viața noastră de zi cu zi.

29 ian. 2024, 15:31
Irinel Galasiu, despre cristalele care atrag banii și abundența financiară: „Conțin energia și informația pământului de mii și milioane de ani”
Cristalele care atrag banii și abundența financiară

Irinel Galasiu, specialistă în cristaloterapie, a explicat concret ce semnifică aceste obiecte colorate și extrem de atrăgătoare – cristalele –  de la prima vedere.

„Cristalele, așa, ca o introducere, conțin energie și informație, îmi place să le numesc niște copii ale pământului, ele de acolo provin, acolo s-au născut și conțin practic energia și informația pământului de mii și milioane de ani. Pământul are această aură, iar oamenii, la rândul lor, au această aură, noi făcând parte din pământ, facem parte din această mare casă și atunci interacționăm foarte bine cu energia cristalelor, iar când le purtăm sau le ținem în jurul nostru, de fapt, intrăm în relație cu acel tip de energie pe care ele o emit. Ne putem folosi de energia lor în viața de zi cu zi”, a declarat Irinel Galasiu, potrivit Spectacola.

Citește și: Ce rochii de mireasă se poartă în anul 2024. Simplitatea conduce, în combinație cu pene, perle sau cristale

Cum amplasăm corect cristalele

Când vine vorba de așezarea cristalele, nu există o regulă prestabilită. Irinel Galasiu ne explică căacestea trebuie amplasate în funcție de energiile pe care vrem să le atragem sau să le îmbunătățim în viața noastră. Specialista a oferit chiar și câteva exemple comune de cristale, care te pot ajuta să obții protecție, prosperitate financiară și liniște.

„Sunt mai multe cristale, cu mai multe tipuri de energii, unele sunt mai blânde, altele mai puternice, cu o energie mai dură și atunci, în funcție de ceea ce ne dorim, purtăm acel tip de cristal. Dacă ne dorim protecție în casă, putem să ținem cristalele poate pe holul de la intrare și putem să punem un cuarț fumuriu mare, o geodă din ametist sau un cuarț de stâncă, depinde. Dacă vrei să atragi prosperitate în viața ta, poți pune pe birou un citrin, deci în funcție de ceea ce-ți dorești, mergi către acel tip de cristal. În dormitor poți pune unele mai blânde, pentru un somn mai liniștitor”, explică specialista.

Citește și: Cristale și Zodii: Energie, protecție și noroc 

Cristalele pot fi purtate și sub formă de bijuterii, nu doar amplasate în casă. Le poți combina între ele, dacă simți nevoie să atragi diferite energii în viața ta.

„La fel cum ele pot fi ținute în casă, la fel de bine poți să le și porți. Cu cât porți mai mult un cristal, cu atât intri în relație cu acel tip de energie și devine ca un fel de talisman, pentru că relaționezi cu energia sa. Dacă vrei prosperitate, financiară, poți să porți citrin, unul dintre cristalele principale ale prosperității financiare sau poți să ai aventurin. În funcție de ce-ți dorești, trebuie să porți”, a mai dezvăluit aceasta.